<strong>KRITISK:</strong> Mario Balotelli fikk en drømmestart i Nice i går kveld. Etterpå avslørte han at han ikke ble imponert av verken Brendan Rodgers eller Jürgen Klopp i tiden i Liverpool. Foto: Scanpix
KRITISK: Mario Balotelli fikk en drømmestart i Nice i går kveld. Etterpå avslørte han at han ikke ble imponert av verken Brendan Rodgers eller Jürgen Klopp i tiden i Liverpool. Foto: Scanpix Vis mer

Balotelli slakter Liverpool, Rodgers og Klopp: - Mitt livs største tabbe

Går høyt ut etter drømmedebuten for Nice.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Etter å ha vært henvist til trening med Liverpools U21-lag i sine siste måneder i England, fikk Mario Balotelli (26) en drømmedebut for Nice i franske Ligue 1 i går kveld.

Først scoret den omstridte spissen to mål i 3-2-seieren over Marseille. Så kritiserte Balotelli sin tidligere klubb og lagets managere mens han var der.

- Jeg hadde to trenere, Brendan Rodgers og Jürgen Klopp. Som personer, gjorde de ikke et godt inntrykk på meg. Jeg gikk ikke overens med dem, sier italieneren til Canal Plus.

- En tabbe

Etter å ha herjet for Inter med sin enorme fysikk allerede som 17-åring, har Balotelli aldri klart å etablere seg som en verdensklassespiss. I stedet har italieneren bare tidvis prestert på toppnivå.

Flere klubber har prøvd å få ut det omtalte potensialet hans, men ingen har foreløpig lyktes. Sist ut til å gi opp, var Liverpool. En overgang Balotelli for øvrig beskriver som krise.

- Det var mitt livs største tabbe. Bortsett fra fansen, som var fantastiske med meg, og spillerne, som jeg hadde et godt forhold til, likte jeg ikke klubben. Jeg må være ærlig, sier Balotelli.

- Kan fortsatt bli verdens beste

Selv om det er en stund siden Balotelli ble omtalt som en kommende verdensstjerne, tror 26-åringen fremdeles at han kan bli kåret til klodens beste spiller i tiden som kommer.

Ifølge BBC har italieneren sagt at han kan vinne Ballon d'Or innen to til tre år.

Balotellis neste mulighet til å skinne kommer på torsdag. Da møter Nice tysk motstand i Europa League når Schalke 04 besøker Allianz Riviera.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer