SELGES IKKE: Roberto Mancini (t.h) kranglet med Mario Balotelli på City-trening i går, men manageren fastholder at spisssens framtid fortsatt er i Manchester City. Foto: AFP / GRAHAM STUART / SCANPIX NTB
SELGES IKKE: Roberto Mancini (t.h) kranglet med Mario Balotelli på City-trening i går, men manageren fastholder at spisssens framtid fortsatt er i Manchester City. Foto: AFP / GRAHAM STUART / SCANPIX NTBVis mer

Balotelli slipper bot og skal ikke selges

City-sjef Mancini sier det ikke var slåssing.

(Dagbladet): I går ettermiddag dukket det opp bilder fra Manchester Citys treningfelt, der Mario Balotelli tilsynelatende var i heftig basketak med Roberto Mancini.

Nå snakker City-manager Mancini om hendelsen. Og han avviser både at det var slåssing og at Italia-spissen er ferdig i lyseblått.

Ingen slåsskamp - Det var ingenting spesielt. Det var ingen slåsskamp, dette er ikke sant, sier Mancini på dagens pressekonferanse ifølge Manchester Evening News.

Han bekrefter at han stoppet spillet og tok for seg Balotelli, etter spissens stygge takling på vingreserven Scott Sinclair.

- Vi spilte en treningskamp, og Mario sparket lagkameraten sin. Jeg sa til ham «gå inn, forlat banen». Han sa nei, og jeg tok tak i trøya hans og dyttet ham ut av banen. Det var det som skjedde, det var ingenting spesielt.

Den italienske treneren går med på at han mistet besinnelsen i tre-fire sekunder, og sier at problemet bare var den ene taklingen fra Balotelli.

100 sjanser Nå er saken glemt, bedyrer City-sjefen, og dermed er Balotelli aktuell allerede i FA-cupmøtet mot Watford i morgen.

- Om Mario får flere sjanser? Jeg skal gi han 100 sjanser så lenge jeg kan se at han prøver å forbedre seg og jobber hardt for denne fotballklubben, sier Mancini ifølge klubbens hjemmeside.

Får ikke bot Spissen blir heller ikke bøtelagt.

- Han er 22 år og kan gjøre feil. Nei, nei, dette forandrer ikke mine tanker om ham. Dette er sånn som skjer. Vanligvis er det mellom to spillere, forskjellen her var at jeg ønsket ham ut av banen etter det han gjorde.

Balotelli har ikke spilt siden derbytapet 9. desember, men det skyldes også to sykdomsperioder. Mancini opplyser at Balotelli neppe starter mot Watford.

- Nei, han har bare trent fire ganger. Det blir ikke i startelleveren, kanskje på benken.

TILBAKE PÅ TRENING I DAG: Mario Balotelli ankom dagens treningsøkt som vanlig, i sin kamuflasjefargede Bentley. Foto: REUTERS/Darren Staples / SCANPIX NTB
TILBAKE PÅ TRENING I DAG: Mario Balotelli ankom dagens treningsøkt som vanlig, i sin kamuflasjefargede Bentley. Foto: REUTERS/Darren Staples / SCANPIX NTB Vis mer