Balotelli-spørsmål fikk Rodgers til å sprekke

- Er dette en Balotelli-pressekonferanse?

 BYTTET DRAKT:  Pepe skal ha spurt Mario Balotelli om de kunne bytte drakt da de to lagene gikk inn til pausen. Kanskje visste den portugisiske stopperen at kollegaen ikke kom på banen etter hvilen? Foto: NTB Scanpix
BYTTET DRAKT: Pepe skal ha spurt Mario Balotelli om de kunne bytte drakt da de to lagene gikk inn til pausen. Kanskje visste den portugisiske stopperen at kollegaen ikke kom på banen etter hvilen? Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Liverpool-manager Brendan Rodgers møtte i dag pressen etter Liverpools nederlag i Champions League i går. De røde gikk hardt ut mot Real Madrid, men ble straffet av et effektivt og overlegent lag.

På pressekonferanse kom det en drøss med spørsmål om Balotelli - som ble byttet i pausen og fikk kritikk etter han byttet drakt med Pepe inn til hvilen.

I starten var Rodgers rolig, og ifølge The Echo-journalist James Pearce som var på pressekonferansen, sa nordiren blant annet:

- Mario jobber hardt på treninger. Så lenge han gjør sitt beste, kan jeg ikke forlange mer. Så gjenstår det å se om hans beste er godt nok for Liverpool. Men det gjelder alle spillerne i klubben.

Om det mye omtalte draktbytte, sa Rodgers:

-  Jeg har snakket med Mario om hva som er akseptabelt i den engelske fotballkulturen.

Men journalistene ga seg ikke - og etter hver ble Rodgers lei.  Den 41 år gamle manageren så seg nødt til å stoppe spørsmålene, fyrte seg opp og sa syrlig:

- Er dette en Balotelli-pressekonferanse?

Det stoppet ikke journalistene, som fortsatte å fore på:

- Mario blir behandlet som alle andre.  Det er laget som er det viktigste.  Jeg fokuserer bare på å vinne kamper.  Hele laget må spille bedre sammen. Problemet er ikke bare forsvarsspillerne.  Vi slipper inn altfor mange lette mål, og lengter etter en clean sheet.

• Liverpool spiller hjemme mot Hull lørdag.

 FIKK NOK:  Brendan Rodgers ble lei Balotelli-spørsmål på dagens pressekonferanse. Foto: NTB Scanpix
FIKK NOK: Brendan Rodgers ble lei Balotelli-spørsmål på dagens pressekonferanse. Foto: NTB Scanpix Vis mer