TOK BALLEN: Mario Balotelli tok ballen fra Liverpools straffeskytter Jordan Henderson. Det syntes ikke Liverpool-legenden Steven Gerrard noe særlig om. Foto: AP Photo/Jon Super
TOK BALLEN: Mario Balotelli tok ballen fra Liverpools straffeskytter Jordan Henderson. Det syntes ikke Liverpool-legenden Steven Gerrard noe særlig om. Foto: AP Photo/Jon SuperVis mer

Balotelli stjal straffen fra Henderson. - Respektløst, sier Gerrard

Matchvinner.

(Dagbladet): Endelig ser det ut til å ha løsnet for Mario Balotelli. I starten av måneden avsluttet han en måltørke som har vart helt siden oktober i fjor.

I går scoret han nok en gang, da han ble matchvinner i Europa League-kampen mot Besiktas på Anfield. Men hvem som skulle ta det straffesparket, var det langt fra enighet om.

Kaptein Jordan Henderson gikk fram for å ta det, men Balotelli gikk fram og tok ballen fra Liverpool-kapteinen. De var tydelig uenige om hvem som skulle ta det. Etterhvert gikk Henderson unna, og lot Balotelli ta det.

- Utspekulert Liverpool-veteranen Steven Gerrard er skadet, men fulgte naturligvis med lagkameratene. Han mener Henderson skulle tatt straffen, og synes Balotelli opptrådte respektløst.

- Regler er regler. Det burde vært Henderson. Mario har vært litt utspekulert, sier Gerrard til The Guardian.

Han synes videre at Henderson taklet situasjonen bra.

- Han ser at Mario virkelig ønsker å score. Jordan gikk unna i riktig øyeblikk, og håndterte intervjuene etter kamp veldig bra. Jordan er kaptein og Mario var litt respektløs der, men han scoret et viktig mål. Jeg tror seks eller syv spillere hadde ønsket å ta den straffen, så hvis alle sier at de ønsker å ta den, hva skjer da? Det er en grunn til at vi har regler, sier Gerrard.

- Slutt med dramaet Balotelli kommenterte selv dette på Instagram etter seieren:

- Tusen takk Hendo for at jeg fikk ta straffen. Slutt med dramaet nå. Vi vant, og det er det som teller. Vi er et lag, og enda viktigere er vi Liverpool.

Henderson så ut til å holde seg unna feiringen i etterkant. Engelskmannen nøyde seg med å gi Balotelli et lite klapp på skulderen - uten å trekke på smilebåndet.