Balotelli stjal straffen fra Henderson. - Respektløst, sier Gerrard

Matchvinner.

TOK BALLEN: Mario Balotelli tok ballen fra Liverpools straffeskytter Jordan Henderson. Det syntes ikke Liverpool-legenden Steven Gerrard noe særlig om. Foto: AP Photo/Jon Super
TOK BALLEN: Mario Balotelli tok ballen fra Liverpools straffeskytter Jordan Henderson. Det syntes ikke Liverpool-legenden Steven Gerrard noe særlig om. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Endelig ser det ut til å ha løsnet for Mario Balotelli. I starten av måneden avsluttet han en måltørke som har vart helt siden oktober i fjor.

I går scoret han nok en gang, da han ble matchvinner i Europa League-kampen mot Besiktas på Anfield. Men hvem som skulle ta det straffesparket, var det langt fra enighet om.

Kaptein Jordan Henderson gikk fram for å ta det, men Balotelli gikk fram og tok ballen fra Liverpool-kapteinen. De var tydelig uenige om hvem som skulle ta det. Etterhvert gikk Henderson unna, og lot Balotelli ta det.

- Utspekulert Liverpool-veteranen Steven Gerrard er skadet, men fulgte naturligvis med lagkameratene. Han mener Henderson skulle tatt straffen, og synes Balotelli opptrådte respektløst.

- Regler er regler. Det burde vært Henderson. Mario har vært litt utspekulert, sier Gerrard til The Guardian.

Han synes videre at Henderson taklet situasjonen bra.

- Han ser at Mario virkelig ønsker å score. Jordan gikk unna i riktig øyeblikk, og håndterte intervjuene etter kamp veldig bra. Jordan er kaptein og Mario var litt respektløs der, men han scoret et viktig mål. Jeg tror seks eller syv spillere hadde ønsket å ta den straffen, så hvis alle sier at de ønsker å ta den, hva skjer da? Det er en grunn til at vi har regler, sier Gerrard.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.