NYE SPRELL: Mario Balotelli smugrøyket på et tog-toalett i Italia. Fot: AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI / NTB scanpix
NYE SPRELL: Mario Balotelli smugrøyket på et tog-toalett i Italia. Fot: AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI / NTB scanpixVis mer

Balotelli tatt for å smugrøyke på tog

- Du får vri øret hans. Han røyket på doen, sier konduktør.

Det er ulovlig å røyke på togene i Italia, men stjernespissen kjente suget da laget reiste til Fiorentina-kampen. Den endte 2-2, og et unødvendig gult kort gjør at Balotelli må sone karantene neste kamp, hjemme mot Napoli.

Balotelli, som hadde oppført seg eksemplarisk siden overgangen til Milan, og nøyd seg med å score mål i høyt tempo, havnet også i krangel med motstanderens keeper Emiliano Viviano og gestikulerte rasende da han gikk av banen.

Egentlig burde han vært glad for at han ikke ble utvist for en stygg felling av David Pizarro i sluttminuttene av kampen der Milan ga fra seg to måls ledelse.

På vei til Firenze lørdag gikk Balotelli på toalettet og fyrte opp en sigarett.

En togansatt merket lukten, ble irritert og ga beskjed til Milan-sjef Adriano Galliani som satt på første klasse. -

Du får vri øret til Balotelli. Han røyket på doen, sa konduktøren ifølge italienske medier.

Galliani spøkte det hele bort.

- Da får vi gi ham en bot, da.

Balotelli har en svært lang trøbbel-CV. Tidligere har han blant annet kastet dartpiler mot en juniorspiller, slåss på trening og angrepet motstandere med karatespark. Han satte fyr på huset sitt ved å fyre av fyrverkeri på badet og havnet i brytekamp med Roberto Mancini på en trening. Balotelli tok også med seg en iPad på reservebenken under en landskamp mot Færøyene.

Nylig fikk han to bøter for å ha kjørt bil uten å ha med de riktige papirene i bilen.

(NTB)