BEKLAGET: Mario Balotelli har vært ute i Inter-kulda i over én måned etter en episode på klubbens treningsfelt. Nå har den unge og egenrådige spissen krøpet til korset og bedt José Mourinho om unnskyldning for opptrinnet.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
BEKLAGET: Mario Balotelli har vært ute i Inter-kulda i over én måned etter en episode på klubbens treningsfelt. Nå har den unge og egenrådige spissen krøpet til korset og bedt José Mourinho om unnskyldning for opptrinnet.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACEVis mer

Balotelli tilbake i Inter- varmen etter unnskyldning

Måtte krype til korset.

|||Angriperen Mario Balotelli er tilbake i varmen i Inter etter å ha kommet med en offentlig unnskyldning til trener José Mourinho.

Bare to dager etter at 19-åringen hadde påstått at han ikke hadde gjort noe galt, gikk han ut med unnskyldningen sin på Inters hjemmesider.

Det var en episode på treningen som gjorde at Mourinho ble forbannet og satte tenåringen utenfor for en måned. Men etter unnskyldningen er stridsøksen begravd.

- Jeg er veldig lei meg og beklager den episoden som skjedde på trening nylig. Den første som lider under dette er meg selv, for jeg er så glad i fotballen. Jeg vil gjerne spille videre for Inter, så jeg venter nå i stillhet på å bli klar igjen, skriver Balotelli i unnskyldningen sin.

Allerede til helgen kan han bli tatt inn i laget igjen - til seriekampen mot Bologna. I den kampen vil Inter måtte stille uten fire av de faste spillerne som er utestengt på grunn av kort. Blant dem er angriperen Samuel Eto'o.

Mourinho har ikke kommentert episoden på treningsfeltet, bortsett fra en kommentar han ga før onsdagens mesterligakamp mot CSKA Moskva.

- Han vet hva han må si og gjøre, sa Mourinho da. Og nå har 19-åringen gjort det den portugisiske treneren ventet han skulle gjøre.

(NTB)