- MEG, IGJEN?  Mario Balotelli har for vane å tiltrekke seg oppmerksomhet både på og utenfor banen.  Foto: NTB Scanpix
- MEG, IGJEN? Mario Balotelli har for vane å tiltrekke seg oppmerksomhet både på og utenfor banen. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Balotelli tisset på lagkameratene

Ny bok avslører.

(Dagbladet): Mario Balotelli hadde en tung sesong for Liverpool i fjor, og er på vei bort fra Merseyside-klubben.

Han kom igjen i fokus for det utenomsportslige, ikke innsatsen på banen. Balotelli tok blant annet et oppgjør med kritikerne på Instagram, og ble etterforsket av FA etter rasistisk spøk.

Tisset på folk Den italienske urokråkas fortid innebærer en rekke sprell - noe som blir avslørt i den nye boka  «Balotelli: The Remarkable Story Behind the Sensational Headlines.»

I boka som slippes i disse dager, forteller gamle lagkamerater at Balotelli «alltid» har vært en skrue.

Marco Pedretti, som spilte sammen med Balotelli i Lumezzane tidlig på 00-tallet, husker alle påfunnene med skrekkblandet fryd.

- Han elsket å kødde med folk. Han var den samme da som han er nå. Han var en konstant uromoment som alltid hadde planlagt noen sprø påfunn. Noen ganger gikk han over grensen. Det er faktisk sant at han tisset på treningsbagene våre. Og han tisset på lagkameratene også, sier Pedretti til Daily Mail.

Isolert Alle påfunnene gjorde at Balotelli aldri ble helt godtatt i gruppa, og lagkameratene ville ikke henge med ham på fritida:

-  Han ble værende for seg selv. Han ville være en del av gjengen, men hadde feil holdninger, forteller den tidligere lagkameraten i boka som Daily Mail har fått tilgang til.

Der forteller Pedretti også at han er sjeleglad for at Supermario ble fotballspiller:

- Ellers så vet jeg ikke hva han hadde gjort. Fotball har alltid betydd alt for ham.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram