FINNER IKKE FRAM: Mario Balotelli sliter med å finne fram i England, og bestiller taxi som han kan følge hvis han skal ut av Manchester. Foto: AP Photo/Martin Meissner og AP Photo/Matt Dunham
FINNER IKKE FRAM: Mario Balotelli sliter med å finne fram i England, og bestiller taxi som han kan følge hvis han skal ut av Manchester. Foto: AP Photo/Martin Meissner og AP Photo/Matt DunhamVis mer

- Balotelli trenger taxi som kan guide ham fra Manchester til London

Sliter med å finne fram i England.

Følg Man. City mot Man. United i fotballstudio fra klokka 14.30.

(Dagbladet): Manchester United og Manchester City møtes til kamp i dag - og City-spiss Mario Balotelli havnet i fokus da City vant 6-1 mot rivalen i fjor.

Spissen scoret to mål, og viste fram en t-skjorte med skriften «Why always me?». Denne sesongen har Balotelli slitt med spilltid hos de regjerende mesterne, og før dagens derby skriver Daily Mirror at spissen sliter med å finne fram i England.

Ifølge avisa måtte Balotelli bestille taxi da han skulle møte agenten Mino Raiola i London nylig.

Balotelli selv skulle ikke sitte i taxien - men taxien skulle guide ham fra Manchester til London.

Daily Mirror skriver at en taxitur mellom byene koster 400 pund. Det tilsvarer 3640 kroner - og at dette ikke bare har skjedd en gang. Balotlli har nemlig kjørt seg vill flere ganger etter at han kom til England fra Italia for to og et halvt år siden.

Agenten Raiola var for kort tid siden på besøk hos Fulham-manager Martin Jol, som han jobber sammen med. Og Jol fikk til sin overraskelse se en tom taxi parkere utenfor huset sitt. Bak fulgte Balotelli i egen bil, en Maserati GT til rundt 80 000 pund.