PÅ PLASS I ITALIA:  Mario Balotelli utenfor restaurant Giannino, i hjertet av Milano, i går kveld. Foto: AFP / Alberto LINGRIA
PÅ PLASS I ITALIA: Mario Balotelli utenfor restaurant Giannino, i hjertet av Milano, i går kveld. Foto: AFP / Alberto LINGRIAVis mer

Balotelli trodde han skulle spise en rolig middag - da smalt det

Politiet måtte bruke tåregass.

(Dagbladet): Mario Balotelli er på plass i Milano. Storklubben fra San Siro - AC Milan - bekreftet i formiddag overgangen fra Manchester City.

- Yes, always you! skriver klubben lett humoristisk på sin hjemmeside. Og opplyser at 22-åringen vil få drakt nummer 45.

Super-Mario, som han også kalles, fløy fra Manchester til den italienske motemetropolen i går. Han har åpenbart bestått den medisinske testen, og i hele går var det kaos rundt Balotelli i Milano.

Fyrverkeri
På kvelden - da kontrakten skulle feires med Milans visepresident Adriano Galliani - hadde Balotelli sett for seg et rolig måltid. Men Milan-fansen hadde andre planer.

De dukket opp i et stort antall utenfor restaurant Giannino i hjertet av motemetropolen. Der veivet de med flagg, og tente fyverkeri. Til slutt oppsto det et vilt basketak mellom supportere og politi.

Lovens lange arm så ingen annen utvei enn å bruke tåregass. Flasker gikk gjennom lufta. En politimann ble truffet, og måtte kjøres til sykehus.

Med et smil
Den italienske sportsjournalisten Tancredi Palmeri skrev følgende på Twitter:

- Politiet må ta seg av flere hundre fans utenfor en restaurant hvor Balotelli er. Må bruke tåregass.

Balotelli så ut til å ta det hele med et smil, og nøt sin fisk og pasta. Han landet på Malpensa-flyplassen rundt klokka 15. Der holdt han opp en Milan-drakt.

Han sa:

- Jeg har ønsket å spille for Milan lenge. Tidligere spilte jeg for et annet lag, og kunne ikke komme. Nå fikk jeg sjansen - og løp.

Prislappen skal være på rundt 150 millioner kroner. Det er ventet at Balotelli får debuten sin hjemme mot Udinese søndag.

HYLLET:  Mario Balotelli har sørget for oppstandelse i motemetropolen Milano. Foto: AFP / Alberto LINGRIA
HYLLET: Mario Balotelli har sørget for oppstandelse i motemetropolen Milano. Foto: AFP / Alberto LINGRIA Vis mer