UT MOT KRITIKERNE: Mario Balotelli har ikke fått det til å stemme i Liverpool. Nå tar han til orde mot kritikerne via Instagram. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF
UT MOT KRITIKERNE: Mario Balotelli har ikke fått det til å stemme i Liverpool. Nå tar han til orde mot kritikerne via Instagram. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFFVis mer

Balotelli ut mot kritikerne i følelsesladd Instagram-video

- Du har bare sett meg spille fotball, så hold kjeft.

(Dagbladet): Mario Balotelli har ikke fått det til å stemme i Liverpool. En spiss blir selvfølgelig hentet til en klubb med oppgave å score mål, men for Balotellis del har det stoppet på bare fire nettkjenninger siden overgangen i fjor.

Med andre ord har ikke ting gått helt som forventet, og Balotelli får utvilsomt kjenne på presset. I går la han ut en følelsesladd Instagram-video der han ber kritikerne holde kjeft.

- Kjenner du meg? Har du noensinne snakket med meg, personlig? Vet du hva jeg har vært gjennom i livet mitt? spør Balotelli.

- Du har bare sett meg spille fotball, så kompis, hold kjeft, avslutter italieneren.

Trå start Med kun èn Premier League-scoring denne sesongen kan Balotelli snart omtales som en flopp. Ellers skaper Balotelli overskrifter for det han gjør både på og utenfor banen.

I februar var Liverpool-veteran Steven Gerrard kritisk til lagkameraten etter at han stjal en straffe fra kaptein Jordan Henderson. En straffe Balotelli riktignok satte i mål.

Brendan Rodgers har denne sesongen avfeid alle rykter om at italieneren skal selges fra Anfield. Også Balotellis agent, Mino Rajola, har gått ut og kalt oppholdet hos Liverpool som «hans livs viktigste lekse», og har fortalt ham at «enten selges du for 600 millioner, eller så dør du der».

Instagram Men det er langt fra første gang Balotelli tyr til sosiale medier for å snakke med fansen. Da den etterlengtede Premier League-scoringen endelig kom i februar, takket han de som har trodd på ham på Instagram.

- Fantastisk kamp, gutter. Dette gliset er bare for de som alltid har trodd på meg. Takk skal dere ha og Forza Liverpool. Men nå skal jeg holde hodet lavt og jobbe hardt. I kveld er fortid, skev han.

I desember la han ut en post som var ment humoristisk, men fikk ham i trøbbel. 24-åringen hadde nemlig lagt ut et bilde av Super Mario (noe som også er spissens kallenavn), og teksten «Ikke vær rasist! Vær som Mario. Han er en italiensk rørlegger, laget av japanere, som snakker engelsk og ser ut som en mexikaner».

Det opptrinnet beklaget han på sosiale medier.