- Balotelli vil hjem etter fem måneder i England

Finner seg ikke til rette i City.

VIL VEKK: Mario Balotelli mistrives i England, og vil tilbake til Italia, hevder Guardian og Daily Mail i dag. Foto: AP Photo/Tim Hales
VIL VEKK: Mario Balotelli mistrives i England, og vil tilbake til Italia, hevder Guardian og Daily Mail i dag. Foto: AP Photo/Tim HalesVis mer

Følg Manchester City - Aston Villa og seks andre kamper direkte i livestudio fra kl. 1600 i dag!

(Dagbladet): Både The Guardian og Daily Mail skriver i dag at Mario Balotelli angrer på at forlot Inter til fordel for Manchester City i sommer.

Stortalentet har ikke funnet seg til rette på balløya, og vil tilbake til Italia i sommer, hevder avisene å vite.

«Misliker seg intenst» Guardian skriver at han har sagt til bekjente i Italia at han «misliker seg intenst», og at lagkameratene i City ser på ham som en ensom ulv som er vanskelig å snakke med og finne ut av.

Han har svært få venner i England, og deltok ikke på julebordet til City-spillerne som ikke forventet å se ham heller. Hver gang spillerne får fri benytter Balotelli anledningen til å fly tilbake til Italia fremfor å være i England.

Balotelli har få venner i England, og Guardian skriver at de nærmeste vennene han har er Roberto Mancinis sønn, Andrea, og Blackburns El-Hadji Diouf.

Italienske medier har flere ganger koblet ham til Inters byrival AC Milan som Balotelli heiet på som gutt.

- Bare Messi er bedre Helt siden han fikk sitt gjennombrudd i Inter har Balotelli vært kontroversiell.

Serie A-kjennere beskrev ham i sommer som «gal og genial», og han skapte nylig debatt da han etter å ha vunnet en pris for beste unge spiller sa følgende:

- Det er bare én som er litt bedre: Messi. Alle de andre er bak meg, sa Balotelli før han fulgte opp med:

- Jeg er glad over å vinne denne prisen, men hvem andre enn meg skulle vunnet? Det var min tur nå. Målet mitt er at denne prisen etter hvert skal forvandles til en Ballon d'Or (Gullballen).

City møter Aston Villa i kveld, og kan ta over førsteplassen i Premier League noen få timer ettersom byrival Manchester United ikke møter Birmingham før senere på kvelden.

• Du kan følge hele Premier League-runden direkte i livestudio fra kl. 1600.

GODE VENNER: Balotelli og Mancini skal ha et nært forhold, men 20-åringen finner seg ikke til rette i England. Foto: AFP PHOTO/GRAHAM STUART
GODE VENNER: Balotelli og Mancini skal ha et nært forhold, men 20-åringen finner seg ikke til rette i England. Foto: AFP PHOTO/GRAHAM STUART Vis mer