Balotellis ansikt hovnet opp på banen

Spissen tåler ikke gress.

MÅLLØS: Mario Balotelli kom seg så vidt ut etter pausen i Manchester Citys bortekamp mot i Kiev. Foto: AFP/ SERGEI SUPINSKY
MÅLLØS: Mario Balotelli kom seg så vidt ut etter pausen i Manchester Citys bortekamp mot i Kiev. Foto: AFP/ SERGEI SUPINSKYVis mer

(Dagbladet): Dinamo Kiev - Manchester City 2-0.

Mario Balotelli har en tendens til å havne i trøbbel, i Italia ble det hevdet at hele Inter ønsket angriperen solgt sist sommer.

I City har han scoret ti mål, men samtidig pådratt seg hele ni gule kort - pluss ett rødt.

Det siste gule kom i Ukraina i går, da City gikk på et tungt nederlag i den første 16-delsfinalen i Europa League.

Etter kampen forklarte City-sjef Roberto Mancini at han byttet ut Balotelli etter 57 minutter på grunn av allergi,  skriver nyhetsbyrået PA.

Italieneren reagerer kraftig på enkelte gresstyper og på banen i går gned han seg i ansiktet gjentatte ganger. Ifølge The Independent fikk han allergimedisin av City-legen i pausen, og det ble vurdert å sette en adrenalinsprøyte.

- Mario har allergi, jeg vet ikke hva. Men ansiktet hans hovnet opp, jeg vet ikke hvorfor.  Han ville spille andre omgang, men han fikk problemer ti sekunder før han skulle ut igjen, sier Mancini.

Dermed måtte hele City-laget vente ute på banen, før Balotelli kom slentrende.

- Jeg kom ut et minutt før spillerne, og jeg så ikke Mario. Han sa han kunne spille, men ansiktet hans var hovent, sier Mancini.

Selv med Balotelli-erstatter Carlos Tevez på banen klarte ikke City å score mot ukrainerne. I returen neste torsdag må City score fire mål dersom Kiev får ett.

- Hvis spissene forbedrer seg og forsvarerne er mer oppmerksomme har vi kanskje en sjanse til å gå videre, sier Mancini.

Han mener ukrainerne hadde friskere bein fordi City har spilt to kamper per uke den siste måneden.

- Jeg synes ikke 2-0 er noe godt resultat, men på Eastlands blir det en annen kamp. Vi spilte en god kamp, men forskjellen var at vi slapp inn mål. Vi pleier ikke å lekke på denne måten, vi er mer profesjonelle. Vi fikk to dumme baklengs, sier Mancini.