- Balotellis siste sjanse til å vise at han er verdt noe på fotballbanen

Holder kontakt med gamletreneren via mobilapp.

SLITER: Liverpool-spissen Mario Balotelli har ikke fått noen god start i sin ander periode i Premier League. Han ble benket i forrige seriekamp, og motgangen har ført til at han også er utelatt fra det italienske landslaget. Foto: Paul Ellis / AFP / NTB Scanpix
SLITER: Liverpool-spissen Mario Balotelli har ikke fått noen god start i sin ander periode i Premier League. Han ble benket i forrige seriekamp, og motgangen har ført til at han også er utelatt fra det italienske landslaget. Foto: Paul Ellis / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Talentet, potensialet og de fysiske forutsetningene til Mario Balotelli er udiskutable, men hvor mye av det Liverpools italienske angriper tar ut av det, er det nok delte meninger om.

På sitt beste er han pur verdensklasse, leken og et mareritt for ethvert forsvar. På sitt verste - derimot - kan han få selv egne fans til å rive seg i håret.

Null mål i Premier League Forventningene hos Liverpool-fansen var iallfall store da manager Brendan Rodgers hentet den karismatiske italieneren som erstatter da de solgte Luis Suarez til Barcelona for 750 millioner kroner.

De fleste vil nok være enige i at Balotelli kunne ha brukt tiden vi Liverpool bedre. I Premier League står han med null scoringer etter fire starter og en kamp som innbytter.

Og det står ikke på forsøk:

Benket Med 23 avslutninger har han flest av alle Liverpool-spillerne så langt i sesongen. Men ballen ruller simpelthen ikke Balotellis vei.

Mot West Bromwich Albion sist helg valgte Liverpool-boss Brendan Rodgers å benke Balotelli.

På landslaget er det også liten trøst å hente. Da den italienske landslagstreneren Antonio Conte tok ut troppen til EM-kvalifiseringskampene mot Aserbajdsjan (hjemme 10. oktober) og Malta (borte 13. oktober), gjorde han som sist.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer