Bananer for Solskjær

Ole Gunnar Solskjær kan glemme minibaren på hotellet når Manchester United reiser på turné til Asia torsdag.

For hvis nordmannen har lyst på noen peanøtter og litt cola vil han ikke finne det på hotelrommet sitt. Manager Alex Ferguson har bestemt at alle godsakene skal fjernes før ankomst.

Den bestemte skotten har også varslet barpersonalet om å ikke servere øl til Manchester United-spillerne dersom noen vil leske strupen etter en lang varm dag.

Snacks- og alkonekten gjelder for hele den 12 dager lange turen gjennom Singapore, Malaysia og Thailand. Årsak: United-spillerne skal stå best mulig rustet fram mot ligastart om drøye fire uker.

- Vi har fått beskjed om å ikke selge alkohol til noen av spillerne, dersom det ikke foreligger en tillatelse fra treneren, sier direktør Brandon Chan ved Shangri La-hotellet i Singapore til The Mirror.

Dersom Solskjær og de andre United-spillerne vil ha sukker - må de nøye seg med druesukkeret i bananer. Det står nemlig på menyen etter hver trening i Asia.

- Alex Ferguson insisterer på at alle spillerne spiser bananer rett etter trening, sier John Meritt i firmaet som har organisert turen.

(Dagbladet.no)

ALKONEKT: Alex Ferguson har gitt Ole Gunnar Solskjær og Dwight Yorke snacks- og alkonekt under den 12 dager lange turen gjennom Singapore, Malaysia og Thailand. Foto: SCANPIX/AP