Banankasting mot Balotelli kostet 150 000 mindre enn Bendtners truse

Kroatia får 600 000 i bot etter hets og tribunebråk.

BANAN OG TRUSE: Nicklas Bendtner fikk 750 000 kroner i bot etter å ha vist denne trusa. Det kroatiske fotballforbundet fikk 600 000 kroner i bot for tribunebråk og rasehets mot Mario Balotelli. Foto:   EPA/GERRY PENNY/ REUTERS/Eddie Keogh
BANAN OG TRUSE: Nicklas Bendtner fikk 750 000 kroner i bot etter å ha vist denne trusa. Det kroatiske fotballforbundet fikk 600 000 kroner i bot for tribunebråk og rasehets mot Mario Balotelli. Foto: EPA/GERRY PENNY/ REUTERS/Eddie Keogh Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Sverige - Frankrike og England - Ukraina i fotballstudio fra klokka 20.45.

(Dagbladet): Det kroatiske fotballforbundet har fått en bot på 80 000 euro (600 000 kroner) etter fansens oppførsel i kampen mot Italia forrige torsdag. Det melder Uefa.

Fansen kastet blant annet fyrverkeri på banen og kom med rasistiske rop. Det ble også kastet en banan mot Italias Mario Balotelli da han varmet opp.

Det kroatiske forbundet har tre dager på seg til å klage på straffen.

Straffen for de rasistiske ropene og fyrverkeriet er 150 000 kroner lavere enn straffen danske Nicklas Bendtner fikk for å vise undertøy med striften Paddy Power etter scoring mot Portugal.

Betaler boten Tirsdag ble det klart at det irske spillselskapet Paddy Power betaler boten som Bendtner fikk for å vise underbuksa.

Det melder NTB.

Straffen var én kamps suspensjon i den kommende VM-kvalifiseringen, i tillegg til boten på 750.000 kroner.

- Vi mener at han ikke burde fått straff for noe så lite alvorlig som å ha på seg lykketrusene sine, sa en talsmann for spillselskapet tirsdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer