Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Banemannen avgjorde

Vålerenga- Storhamar 3- 2 etter forlengning (1- 2, 0- 0, 1- 0, 1- 0). Til daglig jobber Vålerenga-forwarden Kenneth Larsen (25) som banemann på Jordal Amfi. I går kveld avgjorde han toppkampen på sin egen arbeidsplass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Men han er ikke den eneste banemannen som er blitt matchvinner på Amfi'n. Jeg har også jobbet her og blitt kamphelt, sier en munter Vålerenga-trener Petter Thoresen til Dagbladet.

Kjenner banen

Kenneth Larsen er ansatt i Park- og idrettsvesenet i Oslo, og er gjennomsnittlig på Amfi'n 13 timer i døgnet.

- Fra klokka 7 til 15 vasker jeg, rydder spillerbokser og ordner opp. Deretter er det hockeytrening med laget. Ingen av spillerne kjenner Jordal Amfi så godt som meg, sier Kenneth Larsen til Dagbladet.

Avgjørelsen i gårsdagens toppkamp falt på sudden death. 28 sekunder var spilt av forlengningen da Morten Fjeld gikk på en puck, og dro med seg to motspillere og keeper.

- Pucken ble liggende åpen foran mål. Etter Mortens flotte forarbeid var det bare å slå den i mål, sier Kenneth Larsen etter seieren.

- Deilig

I garderoben etterpå fikk begge ros av trener Petter Thoresen.

- Kenneth fulgte opp Morten i hundre, og orket å gå hele veien fram. Et skikkelig innsatsmål, sier Vålerenga-treneren etter at laget hans nå er to poeng foran Frisk Asker og tre poeng foran Storhamar.

Etter at Morten Ask hadde gitt Vålerenga ledelsen, ordnet Henrik Pettersson og Johnny Bruun 1-2 etter første periode. Kjempetalentet Christian Thygesen sørget for sudden death drøyt tre minutter ut i tredje periode, før banemann Kenneth Larsen avgjorde.

- Vi trøkket på, men det slapp veldig seint i går.

Storhamar var gode hele veien, og gjorde det vanskelig for oss. Desto deiligere var det da avgjørelsen endelig falt, sier matchvinner Kenneth Larsen.

AVGJORDE: Vålerenga-forwarden Kenneth Larsen jubler etter å ha lurt Storhamar-keeper Jonas Norgren, og avgjort gårsdagens toppmatch på sudden death.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!