Banens beste i 29 minutter

ÅRÅSEN (Dagbladet): Lillestrøm- Molde 4- 1. I 29 minutter fikk Åråsen-publikummet oppleve yndlingen Torgeir Bjarmann (32). Så orket ikke veteranen mer.

Fortsatt preget av farens bortgang orket ikke LSK-kapteinen tanken på fotball og ble byttet ut til kjempeapplaus fra tribunen.

- Hadde det vært en annen klubb enn LSK, hadde jeg ikke spilt denne kampen i det hele tatt. Jeg følte meg svimmel, kvalm og hadde vondt i hodet. Kroppen min bare skriker, sier Bjarmann til Dagbladet.

Torgeirs far, Thor Bjarmann hadde nettopp flyttet til Spania for å nyte pensjonisttilværelsen etter å ha bygd opp Elkjøp til en kjempesuksess.

Natt til mandag 28. mai sviktet plutselig hjertet og han døde. Torgeir, som hadde nær kontakt med sin far, har tatt episoden svært tungt.

- Helt siden det plutselige dødsfallet og fram til kampstart mot Molde har Torgeir styrt sitt eget løp. Det er klart det er en tøff opplevelse, men Torgeir kommer tilbake. Det er ny kamp i cupen mot Østsiden allerede på onsdag, sier LSK-trener Arne Erlandsen.

Briljerte

De 29 minuttene Bjarmann var på banen briljerte LSK-kapteinen, og han var sterkt delaktig i LSKs kjempeåpning med sin oppofrende spillestil og sine tøffe taklinger.

Trener Arne Erlandsen var aldri i tvil da Torgeir ba om å bytte.

- Han følte seg helt tom og jeg skjønner ham godt. Torgeir har ikke levd på normal måte de siste 14 dagene, sier Erlandsen.

Festfyrverkeri

Kampen på Åråsen i går var et fyrverkeri av en forestilling. Allerede etter halvannet minutt tok LSK ledelsen gjennom en heading fra Arne Vidar Moen. Derfra og ut hadde kampen alt: Flotte scoringer, dramatikk og både gule og et rødt kort.

- Jeg er enig i at det var en god kamp, jeg er det. Vi spilte veldig godt og skapte mange sjanser, sier Lillestrøms tomålsscorer Magnus Powell.