Banestormer fikk autograf av Messi da Argentina knuste Japan

Vant 7-0.

FORNØYD: Denne karen var trolig den mest fornøyde av hjemmesupporterne da Argentina slo Japan 7-0 i dag. Han stormet nemlig banen, og fikk med seg autografen til Lionel Messi. Foto: REUTERS/Tyrone Siu
FORNØYD: Denne karen var trolig den mest fornøyde av hjemmesupporterne da Argentina slo Japan 7-0 i dag. Han stormet nemlig banen, og fikk med seg autografen til Lionel Messi. Foto: REUTERS/Tyrone SiuVis mer

Lionel Messi og Argentina hadde få problemer med å slå Hongkong 7-0 i tirsdagens landskamp. Men en hjemmesupporter var likevel lykkelig etter kampen.

Like før slutt løp en tenåring inn på banen. Iført Argentinas landslagsdrakt løp han rett bort til Messi og spurte om en autograf. Barcelona-spilleren tok tusjen og signerte banestormerens drakt, før denne ble ført ut av sikkerhetspersonell.

Messi markerte seg også med gode prestasjoner på banen da han kom inn. Angriperen rakk å sette inn argentinernes femte og sjuende mål for kvelden.

Argentina startet med spillerne som ikke spilte fra start mot Brasil i 0-2-tapet lørdag. Gonzalo Higuaín og Nicolas Gaitan tok godt vare på sjansen og ble i likhet med Messi tomålsscorere, etter at Éver Banega hadde satt inn kampens første mål.

- Kampen mot Brasil gjorde at vi sto igjen med et par spørsmål som må besvares i framtiden. Men kampen i kveld gikk som den skulle. Det er to lag som er på forskjellig nivå, og vi spilte slik vi skulle, sa Messi etter kampen.

(NTB)