Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Banestormeren angrer: - Det var ment som noe positivt

Mats Rosseli Olsen.

ANGRER: Mats Rosseli Olsen beklager at det som var ment som en positiv banestorming ikke blir oppfattet som det. 
Foto Adam Ihse / TT / NTB Scanpix
ANGRER: Mats Rosseli Olsen beklager at det som var ment som en positiv banestorming ikke blir oppfattet som det. Foto Adam Ihse / TT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mats Rosseli Olsen er i hardt vær i Sverige etter banestormingen under skandalekampen mellom IFK Gøteborg og Malmø FF i går kveld. 

Rosseli Olsen feiret det nyvunne SM-gullet i ishockey sammen med lagkamerater fra Frölunda på Gamla Ullevi. Men da kampen ble stoppet etter at knallskudd ble kastet på Malmø-spilleren Tobias Sana og linjedommeren, stormet Rosseli Olsen banen og skjøt matchballen inn i det tomme målet. 

Nå risikerer nordmannen reaksjoner fra politiet og klubben etter opptrinnet. 

- Jeg vil be supportere, Frölunda HC og IFK Gøteborg om unnskyldning for det som endte i går kveld. Det var ment som noe positivt, men jeg skjønner at det oppfattes på en annen måte og jeg angrer dypt, skriver Rosseli Olsen i en pressemelding Expressen har fått

Tar fullt ansvar
Rosseli Olsen står også i fare for å få besøksforbud til idrettsarenaer i Sverige etter banestormingen. Den norske landslagsspilleren er innstilt på at han i det minste ikke får lov til å komme på fotballkamper på Gamla Ullevi igjen. 

- Jeg er klar over at jeg kommer til å bli utestengt fra Gamla Ullevi og kommer på alle andre vis til å ta fullt ansvar for det som har skjedd, sier Rosseli Olsen i pressemeldingen. 

Denne helgen skal Rosseli Olsen etter planen være med på landslagssamlingen i Oslo. Landslagssjef Roy Johansen snakket med Rosseli Olsen i går kveld. 

Johansen forteller at Rosseli Olsen ikke kommer til å miste verken jobben i Frölunda eller landslagsplassen som følge av banestormingen. 

- Jeg tenker at vi kan akseptere at en unggutt kan gjøre en dårlig vurdering uten at vi skal henge ham for det, sier Roy Johansen til Dagbladet.

Uforenlig med klubbens verdier

Den dårlige vurderingen skal ha vært et veddemål mellom Rosseli Olsen og andre lagkamerater i Frölunda, skriver svenske aviser i dag. 

Klubben selv bekrefter at det var en eller annen form for utfordring som gjorde at Rosseli Olsen stormet banen i en allerede eksplosiv situasjon.

- Fra klubbens perspektiv handler dette om en utfordring som var tenkt som noe positivt, men som sporet av og ikke er forenlig med våre verdier, sier klubben i den samme pressemeldingen.

Hele Norges coronakart