Banestormeren angrer: - Det var ment som noe positivt

Mats Rosseli Olsen.

ANGRER: Mats Rosseli Olsen beklager at det som var ment som en positiv banestorming ikke blir oppfattet som det. 
Foto Adam Ihse / TT / NTB Scanpix
ANGRER: Mats Rosseli Olsen beklager at det som var ment som en positiv banestorming ikke blir oppfattet som det. Foto Adam Ihse / TT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mats Rosseli Olsen er i hardt vær i Sverige etter banestormingen under skandalekampen mellom IFK Gøteborg og Malmø FF i går kveld. 

Rosseli Olsen feiret det nyvunne SM-gullet i ishockey sammen med lagkamerater fra Frölunda på Gamla Ullevi. Men da kampen ble stoppet etter at knallskudd ble kastet på Malmø-spilleren Tobias Sana og linjedommeren, stormet Rosseli Olsen banen og skjøt matchballen inn i det tomme målet. 

Nå risikerer nordmannen reaksjoner fra politiet og klubben etter opptrinnet. 

- Jeg vil be supportere, Frölunda HC og IFK Gøteborg om unnskyldning for det som endte i går kveld. Det var ment som noe positivt, men jeg skjønner at det oppfattes på en annen måte og jeg angrer dypt, skriver Rosseli Olsen i en pressemelding Expressen har fått. 

Tar fullt ansvar Rosseli Olsen står også i fare for å få besøksforbud til idrettsarenaer i Sverige etter banestormingen. Den norske landslagsspilleren er innstilt på at han i det minste ikke får lov til å komme på fotballkamper på Gamla Ullevi igjen. 

- Jeg er klar over at jeg kommer til å bli utestengt fra Gamla Ullevi og kommer på alle andre vis til å ta fullt ansvar for det som har skjedd, sier Rosseli Olsen i pressemeldingen. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer