SPARKET: Keeper Aly Keita ble både sparket og slått av en 17-åring i kampen mellom Östersund og Jönköping Södra. Foto: Mikael Fritzon / TT / NTB Scanpix
SPARKET: Keeper Aly Keita ble både sparket og slått av en 17-åring i kampen mellom Östersund og Jönköping Södra. Foto: Mikael Fritzon / TT / NTB ScanpixVis mer

Banestormingen i Sverige: Derfor angrep 17-åringen keeperen

Skal ha satset store penger. 

Det handlet om spill, men ikke om matchfiksing, hevder den 17 år gamle gutten som angrep Östersund-målvakt Aly Keita i Allsvenskan for en drøy uke siden.

Tenåringen hadde maskert seg da han løp inn på banen i oppgjøret mellom Jönköping Södra og Östersund i Allsvenskan og slo ned Östersunds keeper Aly Keita.

Etterpå kom han med en bombetrussel som senere viste seg å være falsk.

Etter hendelsen ble det spekulert i om overfallet handlet om matchfiksing, men dette ble onsdag avvist av den svenske påtalemyndigheten.

– Det har ikke kommet fram informasjon under etterforskningen som taler for noe annet motiv for 17-åringens oppførsel. Det finnes ingen andre mistenkte personer. Etterforskningen ventes å sluttføres i løpet av to til tre uker, sier aktor Pernilla Törsleff.

(NTB)