Banker alle om hun er rolig

Onsdag skal hun høre mindre.

HISSIGPROPP. Gomnes Dona er ei hissig dame. Treneren gjør mye for å roe henne ned foran onsdagens V65-løp. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
HISSIGPROPP. Gomnes Dona er ei hissig dame. Treneren gjør mye for å roe henne ned foran onsdagens V65-løp. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster!

- Jeg håper ikke Gomnes Dona er like pigg som sist. For det var i overkant.

Vi tetter ørene hennes litt ekstra denne gang.

Så har vi også tatt det roligere med henne i trening foran onsdagens løp.Vi har gjort det vi kan for å roe henne ned på forhånd.Men svaret får vi ikke før vi kommer på banen, forteller trener Bjørn Gulbransen.

Nå blir det bomull i ørene, i stedet for vanlige propper. Kusken har aldri behøvd å dra de proppene uansett. Denne gang vil hun høre noe mindre, og det tror jeg kan hjelpe. Hun må ikke bli for ivrig, for da kan hun bare bli tverr og dum, om kusken må holde for mye på henne.

Kritisk start

Det er starten som er kritisk.- Hun kan være i hissigste laget i voltestart. Men første sporet er jo det beste hun kunne få. Og jeg har jo tro på at det skal gå bra. Selv om jeg kanskje ikke hadde turt å bruke henne som banker. Men for all del. Hun kan være like bra valg som noe annet. Selv om hun møter bedre hester denne gang. Spesielt Snonsøy Elda er jo veldig bra.Jeg tror på en god sjanse. Men hun kommer eventuelt ikke til å vinne med så stor margin, mener Gulbransen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer