Bankeren avslutter som en vind

News Wind har ikke hatt flaksen med seg i det siste. Men formen er helt på topp.

(Dagbladet.no): Catchdriver Thor Borg satt bom fast sist med News Wind som struttet av krefter over mål. Gangen før avsluttet han strålende i et V75-løp på det vesle oppløpet på Drammen travbane. Vallaken holder storform. Bare det ikke blir trafikkproblemer, skal årets første seier inkasseres.

-Han er ikke noe lyn ut, mer sånn midt på treet fra start. Det bør bli en brukbar posisjon, forteller kusk Thor Borg til Dagbladet.no.

-Vi skal kjempe om seieren. Det ser ut som en bra sjanse, sier han.

Dagbladets banker bør ta seg av dette oppgjøret.

-Hva med variable Halling Gutten i V65-finalen?

-Han er og blir håpløst usikker. Jeg har kjørt ham kun en gang før og da galopperte han som han gjør omtrent i 50 prosent av løpene. Jeg tror heller ikke at sprintdistanse og autostart er noen fordel for ham. Han har stor kapasitet, og de gangene han går feilfritt ender han langt framme.

En gardering litt ute som kan overraske, vel å merke om han tramper rett.

-Stumne Sjarm i V65-2 kjørte jeg sist. Da feilet hun seg bort i et speedoppgjør i kampens hete kort før mål og hadde veldig uflaks. Hun har feilet mye i lignende situasjoner i det siste. Kapasiteten er det ikke noe i veien med og feilfritt kan hun vinne, avslutter Thor Borg om hesten som denne gang kjøres av Olav Mikkelborg.

FØRST IGJEN: Det har ikke blitt seier for News Wind i år. Siste triumf kom på nyttårsaften. Nå er det dags. Foto: HESTEGUIDEN.COM
FØRST IGJEN: Det har ikke blitt seier for News Wind i år. Siste triumf kom på nyttårsaften. Nå er det dags. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer
SEIERSGLISET: Thor Borg kan øve seg på seiergliset fram mot det femte V65-løpet.