Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Banker'n er i boks

Treneren er sikker på V65-seier.

YNGST OG BEST Royale møter elder konkurrenter onsdag.  Trener Jan Kristian Waaler og kusk Vidar Hop har uansett stø kurs mot seremoniplass igjen. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
YNGST OG BEST Royale møter elder konkurrenter onsdag. Trener Jan Kristian Waaler og kusk Vidar Hop har uansett stø kurs mot seremoniplass igjen. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

|||• Her er sjansen til å vinne store gevinster på hest!

-Dette er en god banker, konstaterer trener Jan Kristian Waaler (37). Han er dønn sikker på at Royale vinner sitt løp under V65-omgangen på Bjerke onsdag.

-Min hest kan trave 1.13 over 2100 meter, som hun gjorde via tredje spor og dødens i hoppederby sist. Jeg kan ikke si jeg ser noen andre i feltet som er i stand til det, sier Waaler sikker i saken.

-Godt kjøp

Waaler kjenner Royale bedre enn noen annen.

-Jeg har hatt henne siden hun var et år gammel og kjenner henne svært godt. Jeg ropte henne inn for 120.000 kroner under åringsauksjonen på Bjerke. Det får jeg vel si var et godt kjøp, sier Waaler. Blir det seier på onsdag, som det etter all mulig sannsynlighetsberegning ender i, passerer den fire år gamle hoppa 600.000 kroner inntjent i løpsbanen.

-Jeg ser at alt er som det skal være foran løpet onsdag. Hun tok forøvrig det tøffe løpet i hoppederby på en utmerket måte.

Hun gikk rett i matfatet og spiste og drakk fornøyd.

Hun er godt trent og tåler dette fint, sier Waaler.

Støere uten framsko

Tidligere kunne Royale opptre usikkert i startfasen. Men det problemet er løst.

-Vi reiv av framskoa. Da ble hun med ett mye støere, forteller Waaler.

-Hun er ikke noe lyn fra start, men vi har jo trukket et perfekt andre spor bak bilen, sier Waaler fornøyd.

Han tar svært sjelden feil når han har tro på seier.

Det er bare for Vidar Hop å sørge for en feilfri avgang. Så er det å kjøre bort til kusken som leder, som garantert slipper Royale fram i stor respekt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling