Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Banket Glimt på overtid

En suser på overtid signert Rune Buer Johansen sendte Sogndal opp på 2. plass i eliteserien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Les også:

 • Brann-Tromsø 0-1 Brann på bånn
 • RBK-Bryne 4-1 RBK rykket fra
 • Odd-LSK 5-0 Oddhelten tror ikke på ny kontrakt
 • Sognal-Bodø/Glimt 2-1 Banket Glimt på overtid
 • Aalesund-Stabæk 1-1 Stabæk vil kjempe om sølvet
 • Si din mening om ligarunden Buer Johansen fikk vendt opp og skutt fra 25 meter, og Bodø/Glimts keeper Tor Egil Horn skjønte neppe det som skjedde før han hørte lyden av ballen i nettet.

  Det var ikke tilfeldig at nettopp Rune Buer Johansen avgjorde. Matchvinneren la ned en kjempejobb og var kampens beste spiller.

  - Jeg har aldri scoret et slikt mål før. Det var utrolig deilig å se ballen fyke inn, sa målscoreren etter målet som ga 2-1.

  Bodø/Glimt var det beste laget før pause, og de ledet da også 1-0. Men Håvard Flo utlignet seks minutter før full tid, før formspilleren Buer Johansen satte spikeren i kista.

  Ikke tilfeldig


  Buer Johansen mener at Sogndal fortjener å holde plassen bak Rosenborg.

  - Det er ikke tilfeldig, og jeg håper at vi skal henge der oppe lenge, sa Johansen som ser fram til noen uker med fotballferie.

  Buer Johansen er Bosman-spiller etter sesongen, og har ennå ikke skrevet under noen ny kontrakt med Sogndal.

  - Jeg har ikke vært i dialog med ledelsen, men har heller ikke hørt om andre som er interessert i meg, sa han.

  Sogndal-trener Jan Halvor Halvorsen var i fyr og flamme etter kampen.

  - Vi er på 2. plass fortjent. Det er en fantastisk stemning i laget, og resultatene er kommet etter god lagjobbing. Vi jobber for hverandre, sa Halvorsen som også var imponert over arbeidet som matchvinneren la ned.

  - Jeg håper at Nils Johan Semb tar turen over fjellet. Det er på tide, sa Halvorsen og gjentok det han tidligere har sagt om kvalitetene til spesielt Anders Stadheim og Rune Buer Johansen.

  Surt


  Kampens nest beste spiller var Sogndals midtstopper Raoul Kouakou. Han har vært sterkt delaktig i at Sogndal ikke har tapt på hjemmebane på ett år. Det siste tapet var mot Moss for omtrent ett år siden, og etter det tapet ble Kouakou hentet inn. Mandag skal han meniskopereres i Oslo.

  - Jeg skal være i Sogndal og restituere meg i ferien. Jeg koser meg virkelig her. Det er fantastisk å være med på en sånn opptur som dette, sa midtstopperen.

  Glimt-trener Øystein Gåre var ikke like blid.

  - Surt. Målet på overtid var et slag i trynet. Spesielt surt ettersom vi hadde sjansen til å avgjøre kampen da vi ledet 1-0, mente Gåre.

  (NTB)