Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Banket inn mål for RBK. Nå er Gytkjær fristilt i 1860 München:
- Jeg angrer ikke på noe

1860 München rykket ned til tredje nivå i tysk fotball sist helg.

LEDIG PÅ MARKEDET: Gytkjær og lagkameratene i den tidligere storklubben tapte 0-2 for Jahn Regensburg i det avgjørende kampen for å berge plassen i 2. Bundesliga. Nå er dansken ledig på arbeidsmarkedet. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
LEDIG PÅ MARKEDET: Gytkjær og lagkameratene i den tidligere storklubben tapte 0-2 for Jahn Regensburg i det avgjørende kampen for å berge plassen i 2. Bundesliga. Nå er dansken ledig på arbeidsmarkedet. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gytkjær og lagkameratene i den tidligere storklubben tapte 0-2 for Jahn Regensburg i det avgjørende kampen for å berge plassen i 2. Bundesliga. Nå er dansken ledig på arbeidsmarkedet.

Den danske måltyven ble hentet til 1860 München i januar etter å ha scoret på bestilling for Rosenborg de siste sesongene.

Overfor nettstedet bold.dk bekrefter 27-åringen at han er fristilt fra kontrakten fra 1. juli.

- Allerede da jeg gikk til klubben, lå den i bunnen av tabellen, men den trodde at nedrykk kunne unngås. Jeg hadde håpet det skulle gå bedre, men visste at dersom det gikk til helvete, kunne jeg forlate klubben i sommer, sier han.

Gytkjær scoret bare to ganger på 17 kamper for 1860 München.

Han avviser at han angrer beslutningen om å forlate Trondheim og Rosenborg.

- Jeg angrer ikke på noe. Det var en fin sjanse å ta, og hadde det gått bra, ville det blitt fantastisk når mans er på hvor stor klubben er og hvor mange fans den har, sier Gytkjær.

Den tidligere Rosenborg-spillerens agent skal allerede være godt i gang med jakten på en ny klubb.

(NTB)

Hele Norges coronakart