Bankett - men ingen fest

Cupvinnercupen, kvartfinale 1. kamp: Nordstrand - Elda Prestigo (Spania) 29-24. Nordstrands-jentene dro rett på seiersbankett etter gårsdagens triumf i europacupen, men festen er utsatt.

- Festen tar vi i Spania neste helg etter at vi har sikret oss videre avansement, sier landslagsvingen Monica Sandve til Dagbladet.

For selv om Nordstrand sikret seg en femmålsseier i går, var det mye rusk i maskineriet.

- Vi spilte det du kaller for berg-og-dalbane-håndball, sier Monica.

Nytt lag etter pause

- I de siste kampene har vi spilt jevnt bra og godt, men mot Prestigo varierte det mye i prestasjonene. Spesielt dårlig var det før pause, sier Monica.

Spanjolene ledet sågar 16-15 ved pause.

- Det er bra av oss å score 15 mål på en omgang, men vi skal ikke slippe inn 16. Det er litt for mange baklengsmål, mener Monica.

Det var tydelig at Nordstrand-jentene fikk en skjennepreken i pausen, fordi i andre omgang virket det som det var et nytt lag som kom på banen. Nordstrand vant andreomgang 14-8 og sikret seg et greit utgangspunkt.

Jakter på Leganger

- Vi tetter igjen bakover på banen og slipper oss mer løs framover, sier Monica.

Noe som er skuffende er at det bare møter opp 298 tilskuere på en kvartfinalekamp i cupvinnercupen, men det kan heves betraktelig neste sesong. Nordstrand har som ambisjon å kjempe helt i Norgestoppen og har allerede sikret seg landslagsspiller Cecilie Thorsteinsen foran kommende sesong. Det jaktes også på Cecilie Leganger, men mye tyder på at Leganger tar en ny sesong i Bækkelaget.

Monica Sandve ble kampens toppscorer med sju fulltreffere, tett fulgt av Else Marthe Sørlie og Anette Johansen med fem scoringer hver.