Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bannet på kamp - ble arrestert

En nordmann dro til Storbritannia for å se fotball. Han burde ikke ha bannet i nærheten av politimannen.

Det er den britiske avisa Sentinel Reporter som skriver den utrolige historien i dag. Den 36 år gamle mannen fra Oslo er opprinnelig fra Doncaster. Omtrent to ganger i året drar han til hjemlandet for å se Doncaster Rovers på hjemmebane. Det gjorde han også lørdag.

Og hjemmelaget gjorde det bra i en utrolig spennende kamp med ekstraomganger. Doncaster Rovers klinket inn et 'golden goal' i ekstraomgangen. Dermed vant de over Dagenham and Redbridge og rykket opp i ligaen. Det ble for mye av det gode for vår mann. En politimann stod like ved Oslo-mannen under kampen og hadde hørt han 'banne i løpet av kampen'.

Dermed bar det rett i kasjotten, hvor han ble noen timer før han ble betalt ut. Ikke nok med det. Det ble rettssak på mandag. 36-åringen fikk dra hjem, men tryglet om ikke å bli ilagt forbud mot å gå på fotballkamper. Dommeren var i godlage og gikk med på kravet. Isteden fikk nordmannen som til daglig jobber som bartender, en bot på 200 pund.

Shit.

<B>MÅLET:</B> Det avgjørende gyldne målet i den spennende britiske kampen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media