Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Banningen til tennisfrua gikk som en farsott på nettet. I dag stilte hun slik

«Parental advisory: Explicit content».

SELVIRONI: Andy Murrays kjæreste, Kim Sears' banning på tribunen i Australian Open gikk som en farsott i sosiale medier. I dag viste hun at hun tar hendelsen med et smil, og dukket opp med en genser med teksten «Parental advisory: Explicit content». Foto: EPA/JULIAN SMITH
SELVIRONI: Andy Murrays kjæreste, Kim Sears' banning på tribunen i Australian Open gikk som en farsott i sosiale medier. I dag viste hun at hun tar hendelsen med et smil, og dukket opp med en genser med teksten «Parental advisory: Explicit content». Foto: EPA/JULIAN SMITH Vis mer

(Dagbladet): Verdensener Novak Djokovic ble i dag for sterk for Storbritannias tennisyndling, Andy Murray, i finalen i Australian Open.

Da Murray tidligere denne uka tok seg videre til finale etter seier over tsjekkiske Tomas Berdych, var det forloveden Kim Sears som fikk mest oppmerksomhet.

Sears ble nemlig filmet i det hun ytret ordene «Fucking have it, you Czech fucking fuck». Fritt oversatt: «Søren, smak på den, din jævla tsjekkiske jævel».

Parental advisory Da Sears dukket opp på finalen i dag, var det tydelig at hun tok det hele med et smil. Tennisfrua dukket nemlig opp med en genser med teksten «Parental advisory: Explicit content».

Kort sagt: Sears advarte tennispublikumet, spesielt kanskje den yngre delen, mot seg selv.

FINALE: Novak Djokovic vant Australian Open etter finalen mot Andy Murray. Foto: REUTERS/Issei Kato
FINALE: Novak Djokovic vant Australian Open etter finalen mot Andy Murray. Foto: REUTERS/Issei Kato Vis mer

Flere uttrykte seg negativt etter kommentaren tidligere denne uka, mens andre roser Sears engasjement. Andy Murray tok selv forloveden i forsvar etter hendelsen, og beklaget språkbruken.

Djokovic best Australian Open-finalen mellom serbiske Djokovic og Murray startet jevnt, men Djokovic sikret seg overtaket utover i kampen.

Djokovic vant med settsifrene 7-6 (7-5), 6-7 (4-7), 6-3 og 6-0.