Barbara (26) kan bli Zlatans nye sjef

Var i møte med Milan-direktøren.

PÅ VEI INN I AC MILAN: Silvio Berlusconis datter, Barbara, er på vei inn i Milan-ledelsen. Foto: STELLA PICTURES
PÅ VEI INN I AC MILAN: Silvio Berlusconis datter, Barbara, er på vei inn i Milan-ledelsen. Foto: STELLA PICTURESVis mer

(Dagbladet): Silvio Berlusconi (74) har styrt AC Milan siden 1986. Den italienske statsministeren har et frynsete rykte i store deler av landet, og heller ikke i den rødsorte delen av Milano har han en ubestridt stjerne. Han han er utvilsomt sjefen på San Siro.

Kanskje starter han allerede nå å forberede sin etterfølger.

Og det er ikke sikkert han trenger å lete så langt unna sin egen trestamme.

Trolig inn i styret Denne uka har nemlig milliardærens datter Barbara (26) vært i samtaler med Milan-direktør Adriano Galliani. Temaet har vært en jobb i klubben, og det er ikke snakk om å servere kaffe på kampdager.

Det forventes ifølge AKI at hun blir styremedlem - og på sikt kanskje også president.

- At Barbara blir med viser bare hvor viktig Milan er for Berlusconi-familien. Den har alltid vært der for laget, og viser med dette at slik skal det fortsette, sier Galliani til klubbens hjemmeside.

26-åringen har vært på flere Milan-kamper de siste månedene, blant annet storkampen mot Real Madrid i Champions League.

Taler pappa imot Silvio Berlusconi en omstridt leder og politiker og datteren har flere ganger talt faren imot. Og det gjør hun med hans velsignelse.

MILAN-BOSS: AC Milan-eier Silvio Berlusconi hevet Champions League-trofeet sammen med spillerne i Aten for tre og et halvt år siden. Foto: LUCA BRUNO/AP
MILAN-BOSS: AC Milan-eier Silvio Berlusconi hevet Champions League-trofeet sammen med spillerne i Aten for tre og et halvt år siden. Foto: LUCA BRUNO/AP Vis mer

- Det er riktig at jeg er Berlusconis datter, men det stopper meg ikke fra å være en uavhengig person med mine egne meninger, har hun tidligere sagt til Sunday Times.

Hvis hun går inn i Milan-ledelsen, er det ikke bare farens meninger hun kan komme på kant med. Da må hun også stå rakrygget og svare på eventuell kritikk fra titusener Milan-supportere. Det virker hun rustet til å tåle.

- Da jeg begynte å komme med kommentarer som ikke far var enig i, roste han meg. Og han kunne si: «Barbara, det du sier er sant, og jeg er enig med deg.»

Kan hun overtale Berlusconi klarer hun kanskje takle fotballpresset også - tross sin unge alder?

PÅ SAN SIRO: Barbara Berlusconi, Giorgio Valaguzza og deres sønn Alessandro på San Siro tidligere denne sesongen. Foto: GIUSEPPE CACACE/AFP
PÅ SAN SIRO: Barbara Berlusconi, Giorgio Valaguzza og deres sønn Alessandro på San Siro tidligere denne sesongen. Foto: GIUSEPPE CACACE/AFP Vis mer