Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barber trakk seg - Klüft i tet

Første dag unnagjort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

GÖTEBORG (Dagbladet.no): Carolina Klüft, den svenske sjukjemperen som slår seks av sju NM-vinnere i sine øvelser, får trolig en lett vei til EM-gullet.

Etter fire øvelser i dag leder den svenske jenta med 3990 poeng. Det er 122 mer enn britiske Sotherton på sølvplass.

Klüft leverte en bra kulestøtkonkurranse i kveld, men skuffet noe på 200 meter.

- Det var tungt, bare tungt. Jeg vet ikke, sier Klüft til nyhetsbyrået TT.

Hun ligger omlag 150 poeng etter skjema til sin egen pers 7001 poeng totalt, og med Eunice Barber som rival kunne morgendagen blitt veldig spennende.

Men Barber stilte ikke til start da kula ble tatt opp i kveld.

Den franske jenta ledet etter to øvelser, men klagde over kramper i beinet etter høydehoppene tidligere i dag. Hun var usikker på om hun kunne fortsette.

Barber hadde et forsprang på 36 poeng og er veldig lei seg for at hun ikke kan fortsette.

- Eunice har sammen med sin trener bestemt seg for å ikke fullføre sjukampen, sier den franske pressesjefen Isabelle Collett til Expressen.

Barber knivet med Klüft om VM-gullet fram til siste øvelse i 2005. Hun håper smertene i beinet slipper taket slik at hun kan komme tilbake seinere i EM.

- Hun har tenkt å forsøke seg i lengde seinere i uka. Hvis hun hadde fortsatt i sjukampen hadde hun risikert å miste lengden, sier pressesjefen.

På en pressekonferanse i kveld sa Barber at hun vurderer å gi seg som sjukjemper, og i stedet bare satse på hekk og lengde.

BARBER UTE: Carolina Klüft tar med all sannsynlighet sin femte strake gullmedalje i et stortmesterskap med Barber på sykestua.