- Barca-fansen behandler Ronaldinho dårlig

Mener Real-trener Schuster.

Real Madrid-trener Bernd Schuster sympatiserer med erkerivalens største stjerne Ronaldinho, som nå får gjennomgå av Barcelonas tilhengere.

Ronaldinho har kommet på kant med Barcelona-fansen. Delvis på grunn av formsvikt, men også på grunn av påstander om at han bruker med energi på utelivet enn på treningsfeltet.

Schuster har selv spilt for Barcelona, og husker med gru tilbake på tiden da han fikk passet sitt påskrevet av klubbens fans. Han mener fansen er altfor tøffe med brasilianeren.

- De behandler ham akkurat slik de behandlet meg, og det er virkelig ikke rettferdig. Ronaldinho gjorde dem store igjen, og tok dem ut av den onde sirkelen de var i. Han var navet i laget som vant mesterligaen og to strake ligamesterskap, sier Schuster.

- Det verste er at Ronaldinho verken er den første eller siste som får en slik behandling i Barcelona.

Barcelona ligger sju poeng bak Schusters Real Madrid i serien.

(NTB)

- URETTFERDIG BEHANDLING: Real Madrid-trener Bernd Schuster mener Barca-fansen glemmer hva Ronaldinho har gjort for dem og klubben. Foto: AP/Scanpix
- URETTFERDIG BEHANDLING: Real Madrid-trener Bernd Schuster mener Barca-fansen glemmer hva Ronaldinho har gjort for dem og klubben. Foto: AP/Scanpix Vis mer