IKKE I SOMMER: Det er ikke utenkelig at Arsenals kaptein Cesc Fabregas på et tidspunkt vender tilbake til ungdomsklubben sin, Barcelona. Men Arsenals styreformann sier han har fått muntlige løfter fra Barcelona om at det ikke kommer noen bud fra dem i år. Foto: Adrian Dennis, AFP/Scanpix
IKKE I SOMMER: Det er ikke utenkelig at Arsenals kaptein Cesc Fabregas på et tidspunkt vender tilbake til ungdomsklubben sin, Barcelona. Men Arsenals styreformann sier han har fått muntlige løfter fra Barcelona om at det ikke kommer noen bud fra dem i år. Foto: Adrian Dennis, AFP/ScanpixVis mer

- Barca har lovet ikke å by på Fabregas i sommer

Arsenals styreleder stoler på de muntlige løftene.

|||

Arsenals styreleder Peter Hill-Wood insisterer på at Barcelona har lovet å ikke legge inn bud på Cesc Fabregas etter årets sesong.

Arsenal-kapteinen er i lang tid blitt koblet til den spanske storklubben, der han tilbrakte sine år som juniorspiller før han endte opp i Arsenal.

Hill-Wood hevder imidlertid at Barcelona-styret har lovet ham å ikke legge inn et bud på Fabregas i overgangsvinduet som åpner i sommer.

- Det var en privat samtale som skjedde i styrerommet og forsikringer ble gitt på aller øverste nivå, sier Hill-Wood.

- Arsenal venter ikke at de løftene blir brutt. De sa at de ikke er interessert i en overgang denne sommeren, legger styrelederen til.

(NTB)