Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barca har satt advokatene sine på Mourinho-sitater

Vurderer å melde Real-sjefen til Uefa.

ANMELDES? Barcelona vurderer om de skal anmelde Jose Mourinho til Uefa for kommentarene og insinuasjonene mot motstanderen etter kampen. Foto: Manu Fernandez, AP/Scanpix
ANMELDES? Barcelona vurderer om de skal anmelde Jose Mourinho til Uefa for kommentarene og insinuasjonene mot motstanderen etter kampen. Foto: Manu Fernandez, AP/Scanpix Vis mer


(Dagbladet): Barcelona skriver i en melding på klubbens hjemmeside at de har bedt den juridiske avdelingen sin se nærmere på gårsdagens kommentarer fra Real Madrid-trener Jose Mourinho.

Deretter vil klubben avgjøre om de skal anmelde portugiseren, som har bakgrunn som tolk og assistenttrener i Barcelona, til Uefa.

Mourinho anklaget gårsdagens dommer, Wolfgang Stark og Uefa for å favorisere Barcelona.

Vil vite hvorfor Treneren ble selv sendt på tribunen etter sarkastisk «ros» til dommerne etter den strenge utvisningen av Real-stopper Pepe.

- Jeg vil bare vite hvorfor. Hvorfor ble Pepe utvist. Jeg vil bare at noen forklarer det. Hvorfor skjedde det? Hvis jeg sier hva jeg tror, slutter karrieren min i dag, sa han ifølge Sky Sports.

Men han klarte selvsagt ikke å stoppe der.

- I dag er det tydelig at mot Barcelona har du ingen sjanse. Jeg forstår ikke hvorfor. Jeg vet ikke om det er Unicef-publisiteten (Barcelona betaler Unicef for å spille med organisasjonens logo på brystet), jeg vet ikke om det er (den spanske fotballpresidenten) Villars vennskap med Uefa, hvor han er visepresident, jeg vet ikke om det er fordi de er så sympatiske, men de har stor makt. Resten av oss har ikke en sjanse, sa Mourinho.

Unner pep «rent» trofe Han forsøkte også å pakke inn kritikken i ros av Guardiola, som spilte for Barcelona da Mourinho jobbet i klubben.

- Guardiola er en fantastisk trener, men han har vunnet en Champions League som jeg ville vært skamfull over å vinne etter skandalen på Stamford Bridge. Hvis han vinner igjen i år, vil det være etter skandalen på Bernabeu. Jeg håper at han en dag vil vinne en ren Champions League, sa Real-treneren.

UTVIST: Jose Mourinho endte kampen i et hjørne på tribunen etter sarkastisk klapping og ros til dommerne etter utvisningen av Pepe. Foto: Sergio Perez, Reuters/Scanpix
UTVIST: Jose Mourinho endte kampen i et hjørne på tribunen etter sarkastisk klapping og ros til dommerne etter utvisningen av Pepe. Foto: Sergio Perez, Reuters/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media