ROTETE: Ardan Turan går fra Atletico Madrid til Barcelona. Men tyrkeren kan bli solgt tilbake allerede om to uker, og får heller ikke spiller for Barcelona før enn i januar. Foto: AP Photo / Andres Kudacki / NTB Scanpix
ROTETE: Ardan Turan går fra Atletico Madrid til Barcelona. Men tyrkeren kan bli solgt tilbake allerede om to uker, og får heller ikke spiller for Barcelona før enn i januar. Foto: AP Photo / Andres Kudacki / NTB ScanpixVis mer

Barca henter rivalens stjerne. Men han kan bli solgt tilbake allerede om to uker

Kan heller ikke brukes før enn i januar.

(Dagbladet): Barcelona melder i kveld at de har kommet til enighet med Atletico Madrid om en overgang for Arda Turan.

Barcelona skriver på sine hjemmesider at de betaler 302 millioner kroner for tyrkeren, med oppmot 62 millioner kroner i bonuser.

Men allerede om to uker kan Turan bli solgt tilbake til Atletico Madrid. Siden Barcelona er midt inne i er presidentvalg, kan det hende at den nye presidenten ikke ønsker å kjøpe spilleren, og derfor er muligheten for et salg tilbake til Atletico Madrid innen 20. juli kl. 24 lagt inn i avtalen.

Barcelona vil da tapte 10 prosent av kjøpesummen på å selge tilbake, melder klubben selv.

Flere andre storklubber har vært på jakt etter vingen, og det skal være derfor Barcelona har vært så ivrige på å få landet en avtale.

Arda Turan får en femårskontrakt i Barcelona, men må vente i seks måneder før han kan tre på seg Barcelona-drakta og spille for klubben.

Barcelona har brutt FIFAs reglement om å hente spillere under 18 år utenfor EU, og får derfor ikke lov å registrere nye spillere. Så først fra 1. januar 2016 vil Turan kunne spiller for Barcelona.

Turan vil starte sesongoppkjøringen med Barcelona neste uke.