Barca lukter på Ruud

Van Nistelrooys agent møtte Barcelona i helgen.

(Dagbladet.no): Barcelonas mektige presidetn Joan Laporta skal ha vært i møte med Manchester United-spissen Ruud van Nistelrooys agent i helgen. Slikt blir det spekulasjoner av. For Barcelona kommer til å kvalifisere seg til Champions Leaguespill igjen neste år, og da må stallen styrkes.

Men alle som frykter for den nederlandske framtida på Old Trafford kan bare ta det med ro. Det blir ingen overgang til Barcelona nå.

- Det er galskap å tro at han kommer til å spille for Barcelona neste år, for han har akkurat forlenget kontrakten med United for to nye år, sier agent Rodger Linse ifølge The Guardian.

Linse ønsker ikke å si noe særlig om møtet med Laporta, men insisterer på at det er nytteløst å snakke om en overgang når den bare er hypotetisk. Men Nistelrooy skal ikke være uvillig til et klubb-bytte om muligheten byr seg.

- Dette betyr ikke at van Nistelrooy ikke ønsker å gå til Barcelona. Det betyr bare at den nåværende situasjonen er slik at han har fire år igjen av kontrakten med United, sier Linse.

FORSVINNER NEPPE: Ruud van Nistelrooy forblir etter alle solemerker på Old Trafford, selv om Barcelona er veldig interessert i en overgang.