Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barca-mål annulert etter Malaga-hands

Dagens største dommertabbe hindret seier.

(Dagbladet.no): Malaga-Barcelona 0-0.

Glem godkjenningen av Drogbas handsmål eller pauseutvisningen av Sylvain Distin på Stamford Bridge tidligere i dag.

Helgas mest omdiskuterte dommeravgjørelse blir ble tatt på Estadio La Rosaleda, der Malaga tar imot Barcelona i kveld.

Like før pause satte Samuel Eto\'o inn kampens første mål - trodde han. Men Malaga-spillerne flokket seg omkring dommer Julian Rodríguez Santiago og assistentdommeren hans.

De slo seg på armen og mente målet måtte annuleres for hands. Og etter en liten prat de to dommerne imellom, valgte de å ta protesten til følge.

Men TV-reprisen viser tydelig at i den aktuelle duellen mellom Barcelonas Henke Larsson og Malagas César Navas, er det forsvarerens hånd som treffer ballen foran panna til svensken.

Altså ble Barca først snytt for straffe, og fikk sekundet etter feilaktig annulert målet Eto\'o scoret da han snappet ballen etter den nevnte duellen og banket den i mål.

Barcelona dominerte stort, men kjempespill av Francesco Arnau i Malaga-målet kombinert med sjansesløsing fra Barca hindret scoring.

HÅRREISENDE ANNULLERING: Malaga-forsvarer César Navas handset i duell med Henke Larsson. Eto\'o plukket opp ballen og scoret, men Malaga-spillerne sutret seg til frispark. Foto: AP/Scanpix
HÅRREISENDE ANNULLERING: Malaga-forsvarer César Navas handset i duell med Henke Larsson. Eto\'o plukket opp ballen og scoret, men Malaga-spillerne sutret seg til frispark. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Symptomatisk for kampen: To minutter og 40 sekunder inn i de tre tilleggsminuttene fikk Eto\'o ballen på ti meters hold etter en horribel forsvarsmiss.

Men volleyskuddet hans dundret i undersiden av tverrliggeren og ut. Det skulle bare ikke bli mål i denne kampen.Si din mening: Hva er den mest hårreisende dommeravgjørelsen du har sett?

Barca-mål annulert etter Malaga-hands
LURTE DOMMERNE: Malaga-spillerne motbeviser myten om at det ikke lønner seg å protestere på en dommeravgjørelse. Sentral i hylekoret: César Navas, som egentlig var den som handset foran eget mål.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling