TVILTE: Luis Enrique (t.v) var ikke sikker på om Luis Suarez (i midten) ville tilpasse seg Barcelona. Foto:
Reuters / Dylan Martinez / NTB Scanpix
TVILTE: Luis Enrique (t.v) var ikke sikker på om Luis Suarez (i midten) ville tilpasse seg Barcelona. Foto: Reuters / Dylan Martinez / NTB ScanpixVis mer

Barca-manageren tvilte på om Luis Suarez var verdt pengene

- Det var en god avgjørelse å stole på ham.

(Dagbladet): Luis Suarez avsluttet en turbulent sesong med å løfte det gjeve Champions League-trofeet i går - i sin første sesong som Barcelona-spiller. Han fikk også æren av å score det viktige 2-1-målet som la grunnlaget for seieren til Barcelona.

Angriperen var som kjent utestengt de første månedene etter å ha bitt Giorgio Chiellini i VM forrige sommer. Nå står han bokført med cup- og ligagull, i tillegg til gårsdagens triumf i Berlin.

Barcelona-manager Luis Enrique var full av lovord om sin gullkalv i går, men innrømmer samtidig at han hadde sine tvil da han hentet Suarez for rundt 75 millioner euro etter VM-skandalen.

- Da vi tenkte på Luis Suarez og vurderte ham, visste vi om hans gode kvaliteter og statistikk (mål og målgivende), men vi tvilte på om han ville tilpasse seg, sier Enrique ifølge The Telegraph.

- God avgjørelse Denne sesongen har imidlertid vist at det ikke var noen grunn til bekymring. Sammen med Neymar og Lionel Messi har Luis Suarez scoret totalt 122 mål denne sesongen.

- Jeg mener vi kan si at han er en av de beste spillerne vi har signert, og det var en god avgjørelse å stole på ham. Vi betalte mye penger for ham, men han har vist stor sult for å vinne trofeer, sier Enrique.

Usikker framtid Manageren har også snakket om sin egen framtid i klubben etter gårsdagens kamp.

- Sannheten er at jeg ikke vet om jeg får fortsette neste sesong. Denne sesongen er ikke over enda, vi har en lang natt foran oss, sier Enrique.

Dagbladets Morten P mener Enrique har vist at han kan styre storklubben.