Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barca på glattisen

Feilet mot bunnlaget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Barcelona gikk skikkelig på trynet mot bunnlaget Numancia i går kveld. På en isete bane som var blitt ryddet for over 80 lastebillass med snø, klarte ikke Barca å spille ut tabelljumboen.

I midtuka slo laget fra Catelonia Chelsea i Champions League, men som så ofte før fikk et lag problemer i hjemlig serie etter en festforestilling i Europa.

Numancia tok frekt ledelsen like før pause ved Juanlu. Men Barcas mexicanske midtbanegeneral Marques utliknet like etter hvilen. Barca klarte imidlertid ikke å avgjøre på den svært vanskelige banen og kampen endte 1-1.

Real Madrid kunne dermed knappe inn på Barcas ledelse i serien, men også Real snublet. De kom tidlig under med 2-0 mot Deportivo og klarte aldri å svare hjemmelagets tidlige ledelse.

Dermed rykket Barcelona fra på toppen av tabellen og ligger nå åtte poeng foran Real Madrid.

ETO\'O PÅ ISEN: Barcelonas toppscorer Samuel Eto\'o koser seg på isen sammen med Numancias Juan Pablo de Miguel. Foto: Reuters
ETO\'O PÅ ISEN: Barcelonas toppscorer Samuel Eto\'o koser seg på isen sammen med Numancias Juan Pablo de Miguel. Foto: Reuters Vis mer
KOLLISJON: Barcelonas Belletti blir kjørt bort i ambulanse etter en kraftig kollisjon med en Numancia-spiller.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!