TRE TITLER:  Luis Enrique vant den spanske cupen, ligaen og Champions League, men var ikke sikker på om han fikk fortsette. Nå går presidenten langt i antyde at Enrique får fortsette. Foto: AP Photo/Manu Fernandez/NTB Scanpix.
TRE TITLER: Luis Enrique vant den spanske cupen, ligaen og Champions League, men var ikke sikker på om han fikk fortsette. Nå går presidenten langt i antyde at Enrique får fortsette. Foto: AP Photo/Manu Fernandez/NTB Scanpix.Vis mer

Barca-president: - Luis Enrique fortsetter

Avfeier ryktene.

Josep Maria Bartomeu er tydelig på at Luis Enrique fortsetter som trener for det katalanske storlaget. Barcelona-presidenten ser ingen grunn til å bryte kontrakten.

Barcelonas 3-1-seier over Juventus i mesterligafinalen lørdag sørget for lagets tredje trofé denne sesongen. Fra før hadde de sikret seg både cup- og seriegull i Spania.

Etter kampen var Enrique, som overtok etter Gerardo Martino, usikker på om han fortsetter i klubben til tross for at han har ett år igjen av kontrakten.

Usikkerheten er større og ryktene flere på grunn av det forestående presidentvalget. Det har vært spekulert i om Bartomeu ønsker å få inn sin egen mann, i stedet for å fortsette med Enrique, som ble ansatt av hans forgjenger Andoni Zubizarreta.

På spansk radio ble imidlertid ryktene avfeid.

- Det ingen grunn til å bekymre seg, Luis Enrique kommer til å fortsette. Denne sesongen har vært ti av ti, og det er ingen grunn til å bryte kontrakten, sa presidenten.

(NTB)