Barca-president bekrefter gigantbud på Eto'o

Diskuterte spillerkjøp med pressen.

PÅ SPILLERJAKT: Uttalelsene fra Barcelona-president Joan Laporta tyder på at klubben ikke har slått seg til ro på overgangsmarkedet. Foto: Mike Segar / REUTERS.
PÅ SPILLERJAKT: Uttalelsene fra Barcelona-president Joan Laporta tyder på at klubben ikke har slått seg til ro på overgangsmarkedet. Foto: Mike Segar / REUTERS.Vis mer

||| (Dagbladet.no): Barcelona sikret seg det brasilianske stortalentet Keirrison, men ingenting tyder på at katalanerne har tenkt å slå seg til ro med den handelen.

David Villa, Frank Ribery og Luis Felipe er blant spillerne som har vært hyppigst linket til Camp Nou.

Overfor den spanske avisen Sport bekrefter Barcelona-president Joan Laporta at Champions League-vinnerne har gjort seg tanker om alle tre.

En eventuell handel med Valencia-spiss Villa ser ut til å avhenge av Samuel Eto'os fremtid. Spissen er ønsket av Manchester City.
 
- Txiki Begiristian (teknisk direktør) er den som bestemmer det. Hvis Eto'o slår til på det stratosfæriske tilbudet fra City, trenger vi en ny spiss.

- Samtidig er det mulig å kombinere de to, det vil gi konkurranse om plassene, sier han.

Frank Ribery jages av flere klubber i Europa, men Bayern-president Franz Beckenbauer har ikke vært lysten på salg.

Tyskerne har krevd astronomiske priser for franskmannen.

- Han vet at vi liker ham godt, men hvis Bayern ikke vil selge må det respekteres, sier Barcelona-president Laporta.

Et annet Barcelona-mål, Deportivo-back Luis Filipe, ser også ut til å prises ut av en handel.

— 180 millioner for Luis Filipe? Aldri i livet. Txiki har lagt inn et bud, men prisen Deportivo vil ha er ute av markedet, sier han.

Lionel Messi har ved flere anledninger oppfordret landsmann Javier Mascherano om å komme til Barcelona.

Laporta bekrefter at han også har sansen for argentineren.

— Det er en spiller jeg liker veldig godt, sier han.

ETTERTRAKTET: Halve Europa ønsker seg David Villa. En Barca-handel med spissen ser ut til å avhenge av Samuel Eto'os fremtid i klubben. Foto: Paul White / AP.
ETTERTRAKTET: Halve Europa ønsker seg David Villa. En Barca-handel med spissen ser ut til å avhenge av Samuel Eto'os fremtid i klubben. Foto: Paul White / AP. Vis mer