Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barca risikerer skrekkrekord

Pisket til å vinne mot Bremen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Barcelona risikerer å bli første tittelforsvarer som ikke kommer til cupspillet i mesterligaen. For å unngå fadese må katalanerne slå Werder Bremen.

- Vi har ikke noe annet valg enn å vinne tirsdagens kamp, sier midtbanespilleren Andres Iniesta.

Chelsea er allerede klar for cupspillet. Den siste plassen i gruppe A står mellom Barca og Bremen. For tyskerne er uavgjort nok til avansement.

- Vi reiser til Spania fulle av selvtillit, sier Bremens sportssjef Klaus Allofs.

- Vi har en god sjanse til å skape en sensasjon, fortsetter han.

Bremen ladet opp med 3-1-seier over Hertha Berlin i 1. Bundesliga i helgen. Miroslav Klose scoret to mål.

Barcelona sliter med skader. Lionel Messi og Samuel Etoo er ute. I frykt for å få sin store juvel Ronaldinho skadd, hvilte trener Frank Rijkaard brasilianeren i 1-1-kampen mot Levante lørdag.

Det var en kamp der Barca overhodet ikke imponerte.

KNIVEN PÅ STRUPEN: Barcelona er ute av Champions League dersom de ikke slår Werder Bremen i morgen. Da hjelper det å ha en Ronaldinho i storform på laget. Brassen har spilt seg opp ettter en svak sesongstart, og scoret blant annet på et praktfullt brassespark mot Villarreal nylig. Foto: AP
KNIVEN PÅ STRUPEN: Barcelona er ute av Champions League dersom de ikke slår Werder Bremen i morgen. Da hjelper det å ha en Ronaldinho i storform på laget. Brassen har spilt seg opp ettter en svak sesongstart, og scoret blant annet på et praktfullt brassespark mot Villarreal nylig. Foto: AP Vis mer

- Vi spilte en dårlig kamp, men vi lar ikke resultatet påvirke oss foran den avgjørende kampen i mesterligaen, sier Rijkaard.

Full av selvtillit

Det er usikkert om Barcas midtstopper Rafael Marquez rekker kampen. Han sliter med ankelen og blir testet før kampstart.

- Werder er et veldig sterkt lag, men vi har ikke tenkt tanken på at vi kan ryke ut. Dette blir som en finale for oss. Lagene kjenner hverandre godt, og jeg er overbevist om vi kan gå videre til cupspillet, sier Iniesta.

Bremen-keeper Tim Wiese er proppfull av selvtillit etter at laget har holdt nullen i sine tre siste mesterligakamper.

- Barcelona og Chelsea er blant verdens beste klubber, men i forsvar kan de ikke måle seg mot våre giganter Per Mertesacker, Tim Borowski og Naldo, sier Wiese.

(NTB)

•
Din mening: Blir Barcelona slått ut av Champions League i morgen?

<B>REDDET BARCA</B>: Lionel Messi reddet ett poeng for Barcelona borte mot Werder Bremen med en scoring like før full tid.
<B>HAR LANDET</B>: Miroslav Klose og Werder Bremen landet på spansk jord i formiddag.
Hele Norges coronakart