Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Barca spiller for livet

Ingen er trygge i dødens gruppe. CL direkte kl. 20.45.

TROR PÅ AVANSEMENT: Barcelona-spillerne får det kaldt i Kiev i kveld, men kan selv sikre avansementet i Champions League. Foto: Miguel Riopa/Scanpix
TROR PÅ AVANSEMENT: Barcelona-spillerne får det kaldt i Kiev i kveld, men kan selv sikre avansementet i Champions League. Foto: Miguel Riopa/Scanpix Vis mer

|||(Dagbladet): I kveld spilles de siste kampene i gruppespillet i Champions League. Liverpool er allerede ute, mens Arsenal, Fiorentina, Lyon og Sevilla er sikret avansement.

I gruppe F er ingen sikre, alle lagene kan i teorien ryke. Barcelona leder gruppa med åtte poeng. Inter og Rubin Kazan følger med seks poeng, foran Dynamo Kiev på sisteplass med fem poeng.

- Vi visste at det var en vanskelig gruppe. Det er fire seriemestere her og alle kampene har vært veldig vanskelige, sier Touré Yaya til klubbens hjemmeside.

Kan avgjøre selv
Hvis spanjolene slår Dynamo Kiev på bortebane eller spiller uavgjort så er de videre. Men hvis de taper 0-3 eller mer samtidig som Inter eller Rubin Kazan vinner så er de ute.

- Barca spiller for livet. Vi kan ikke gjøre noen feil for hvis de vinner med mer enn to mål så er vi ute. Det blir en tøff kamp og vi må gå ut for å vinne, sier Yaya.

Han understreker betydningen av hjemmebane for Dynamo.

- Hvis du ser bort fra Inter-kampen så har de ikke tapt hjemme på 20 strake kamper. Vi er veldig fokusert og vi vet vi må være aggressive for å vinner her.  

TØFT: Barcelonas Toure Yaya sier laget må gå ut for å vinne. Foto: Scanpix
TØFT: Barcelonas Toure Yaya sier laget må gå ut for å vinne. Foto: Scanpix Vis mer

Josep Guardiola mener laget må gå ut for å score mange mål, selv om en 1-0-seier vil være nok.

- Vi må gå ut for å score og vinne, det sikrer avansementet. Hvis vi tenker at 1-0 er nok så blir vi slått med tre eller fire mål. Vi må være smarte og angripe og angripe godt, sier han.

Og med minusgrader og fare for snø i Kiev blir det en av de tøffeste bortekampene Barcelona har spilt.

Inter kan ikke tape
Inter ryker ut hvis de taper mot Rubin Kazan. Men trener José Mourinho er ganske sikker på at det ikke skjer. Han åpnet pressekonferansen med å gratulere motstanderen med seriemesterskapet i år.

- Mine gratulasjoner til laget, treneren og fansen. Det er ikke lett å vinne den russiske serien. Men vi er ikke redde for Rubin. Vi er bedre enn dem og vi skal vinne kampen. Vi må vinne, sier Mourinho.

Inter kan også ryke ut hvis det blir uavgjort med 2-2 eller flere mål samtidig som Barcelona slår Dynamo Kiev.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media