Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barca-spiller og sju andre kastet ut av Mexico-troppen

Får seks måneders karantene etter horebesøk på spillerhotellet.

UTESTENGT: Jonathan Dos Santos (t.h.) er utestengt fra Mexicos landslag i seks måneder. Her i aksjon for Barcelona. Foto: AP Photo/Manu Fernandez.
UTESTENGT: Jonathan Dos Santos (t.h.) er utestengt fra Mexicos landslag i seks måneder. Her i aksjon for Barcelona. Foto: AP Photo/Manu Fernandez. Vis mer

Mexico har utestengt åtte fotballspillere fra landslaget i et halvt år på grunn av dårlig oppførsel.

De åtte unge spillerne får dermed ikke delta i Copa America som starter i Argentina til helgen. I tillegg ble de bøtelagt med drøye 20.000 kroner hver.

Spillerne skal ha bestilt prostituerte kvinner til hotellet de bodde på i Quito i Ecuador etter en landskamp forrige helg. Under hotelloppholdet ble flere av spillerne frastjålet verdisaker og totalt rundt 80.000 kroner i kontanter.

Barcelona-spilleren Jonathan dos Santos er ifølge goal.com blant spillerne som er sendt hjem. De øvrige skal være Nestor Vidrio, Marco Fabian, Javier Cortes, David Cabrera, Nestor Calderon, Israel Jimenez og Liborio Sanchez.

- Spillerne brøt reglene og er suspendert de neste seks månedene, sa landslagets direktør Héctor González.

Mexico gikk til topps i Concacaf Gold Cup i helgen. Til turneringen i Argentina hadde de planlagt å sende en tropp med spillere på under 22 år, samt fem eldre spillere.

(NTB)