Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

PSG - Barcelona

Barca-spillerne langt nede etter sjokktapet, mens manageren raste mot journalist:
- Det kan ikke forklares

Dårlig stemning i den spanske storklubben etter gårsdagens sjokktap mot PSG. 

HØYDEPUNKTER: Få alle høydepunktene fra kampen mellom PSG og Barcelona. Video: Viasat

Paris Saint-Germain - Barcelona 4-0 (2-0)

(FourFourTwo): Barcelona fikk en fotballeksjon av de sjeldne etter 0-4 mot Paris Saint-Germain i går. Det spanske storlaget sleit i alle faser av spillet, og hadde det ikke vært for en god keeper i Marc-André ter Stegen, ville tapet blitt enda større.

En som naturlig nok får veldig hard medfart i pressen etter kampen, er manager Luis Enrique. Spanske El Partidazo of COPE melder at Enrique har mistet garderoben.

«Nøkkelspillerne er desillusjonerte over ham. De kan ikke se at han vil klare å løfte laget og finne løsninger», hevder radiokanalen, gjengitt av spanske AS.

Klubbens tekniske direktør Robert Fernandez hevder på sin side at det pinlige nederlaget ikke vil påvirke moralen i laget. Han mener det var mangel på «friskhet» som kostet laget.

Selv var manager Luis Enrique veldig skuffet da han snakket med den katalanske TV-kanalen TV 3 like etter kampen.

- Vi kunne stått på hodet og fått det samme resultatet.

Rasende

Da den spanske journalisten Jordi Grau ville vite om det var en taktisk bommert fra Enrique som forårsaket stortapet, kom han med et syrlig svar.

- Jeg er ansvarlig for dette så jeg er ikke ute etter å gi noen andre skylden, men jeg liker ikke tonen din og jeg håper jeg får samme behandling når vi vinner, som jeg har fått i kveld etter et tap, sa Enrique.

Det har også dukket opp ubekreftede opplysninger om at Enrique raste etter intervjuet med Grau. Det er Susana Guasch, journalist i Atresmedia, som hevder at manageren ble holdt tilbake av tre personer, for å hindre at han konfronterte Grau da kameraene ikke lenger var rettet mot duoen, skriver spanske Sport.

- Ikke rør meg, ikke rør meg. La oss se om jeg får samme behandling når vi vinner, skal Enrique ha ropt, ifølge Susana Guasch.

Etterpå ville han ikke la seg intervjue av Atresmedia og Guasch.

På pressekonferansen noen minutter seinere var Enrique mer rolig. Han fortalte da at sjansene for avansement er veldig små, og at det er vanskelig å forklare gårsdagens stortap.

- Det var en forferdelig kveld for oss. De var fullstendig overlegne. Det er ikke så mye mer å si, sa Enrique på pressekonferansen.

- Hoder må rulle

Den spanske Marca-journalisten Emilio Contreras ramser opp fem punkter som er årsaken til fiaskoen. Han peker blant annet på at Barcelona ikke lenger kontrollerer kamper, at hørebackplassen er et problem etter at Daniel Alves forlot klubben, at benken ikke er god nok og at spillerne har dårlige holdninger.

Contreras mener at «hoder må rulle» når du har et lag med spillere som Lionel Messi, Luis Suarez, Neymar, Andres Iniesta og Gerard Pique, og likevel ikke går videre fra åttedelsfinalen.

Barcelonas midtbanestrateg Andres Iniesta var også langt nede etter det pinlige nederlaget.

- Vi hadde en forferdelig dag, sa 32-åringen til Marca.

- Det var ikke noe positivt, det var bare negativt, særlig resultatet. De var bedre enn oss i alt, både spillet og effektiviteten, sier Iniesta.

- Det kan ikke forklares, sier han videre.

Se Viasat-ekspertenes analyse av kampen i videovinduet over.

ANALYSE: Slik analyserer Viasat-ekspertene slakten i Paris. Video: Viasat
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling