Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotball:

Barca-stjerna innrømmer taklinga som kunne endret alt

PSG nedbrutt etter CL-exit. Men: Javier Mascherano forteller at PSG ble snytt for straffespark i sluttminuttene.

(Dagbladet): Fotballfans ble vitne til en av de største Champions League-dramaene noensinne da Barcelona snudde 0-4 til 6-5 sammenlagt i går kveld.

Innbytter Sergio Roberto fikset Barcelona-avansement fem minutter på overtid og PSG-spillere, fans og ledere trodde knapt det de så.

RØPER: Javier Mascherano. Foto: Reuters 
RØPER: Javier Mascherano. Foto: Reuters  Vis mer

Ekstra surt er det også for franskmennene at de misset på opplagt muligheter til å punkterer kampen. I sluttminuttene bommet både Edinson Cavani og Angel Di Maria på opplagte sjanser.

Og spesielt Di Marias bom vakte oppsikt. Innbytteren kom alene med keeper etter 85 minutter, men ble løpt opp av Barcelonas Javier Mascherano. På merkelig vis avsluttet Di Maria langt over mål - og mange undret seg over hvordan det var mulig. Etter kampen i går kom innrømmelsen fra Javier Mascherano.

PSG ble snytt for straffespark. Et straffespark - på stillingen 3-1 - ville trolig vært den berømte spikeren i kista. En straffescoring ville bety at Barcelona trengte tre mål på under fem minutter.

- Klart jeg hindret (taklet) Di Maria. Men det var ikke det som avgjorde kampen, sier Mascherano, gjengitt av spanske Marca og AS.

Paris-spillerne og lederne var naturligvis nedbrutt etter kampen som ble avgjort på overtid.

- Når vi analyserer dette, er det klart at vi misbrukte en stor sjanse. Dommeravgjørelser gikk mot oss, og vi tapte alt i sluttminuttene. Det er en negativ opplevelse for meg og klubben, men vi må lære av det, sier PSG-manager Unai Emery.

PSG-president Nasser Al-Khelaifi uttalte seg også etter kampen.

- Dette var et mareritt for oss alle. Tre mål på sju minutter er vanskelig å fordøye, sier PSG-presidenten.

8-delsfinaler i CL:

Barcelona (Spania) – Paris Saint-Germain (Frankrike) 6-1 (2-0), sammenlagt 6-5

Mål: 1-0 Luis Suárez (3), 2-0 Layvin Kurzawa (selvmål, 40), 3-0 Lionel Messi (str. 50), 3-1 Edinson Cavani (62), 4-1 Neymar (88), 5-1 Neymar (str. 90), 6-1 Sergi Roberto (90).

96.290 tilskuere.

Borussia Dortmund (Tyskland) – Benfica (Portugal) 4-0 (1-0), sammenlagt 4-1

Mål: 1-0 Pierre-Emerick Aubameyang (4), 2-0 Christian Pulisic (59), 3-0 Aubameyang (61), 4-0 Aubameyang (85)

  • Se alle målene øverst i artikkelen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media