Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barca-stjerne: - Alltid dommerens feil når Real Madrid taper

Syrlig melding etter kaoset.

(Dagbladet): Barcelona var best i sesongen første El Clásico, og vant 2-1 over Real Madrid på Camp Nou i går kveld. Neymar scoret kampens første og la opp til Barcelonas andre, mens Jese Rodriguez utliknet på tampen for hovedstadslaget.

Det var imidlertid dommer Alberto Undiano Mallenco som, til tross for en herlig fotballkamp, stjal de fleste overskriftene etterpå.

Det var nemlig ganske åpenbart at Cristiano Ronaldo ble snytt for straffe etter 70 minutter. Portugiseren ble dyttet i bakken i feltet av Javier Mascherano, men dommer Mallenco vinket spillet videre.

- Krystallklar straffe Alt og alle i Real Madrid raste mot dommeren etter oppgjøret.

- Straffen var krystallklar etter min mening. Den eneste som ikke så at det var straffe var dommeren, sa Real-boss Carlo Ancelotti, ifølge Sky Sports.

Forsvarslegenden Sergio Ramos var også temmelig klar.

- Vi skal ikke lete etter unnskyldninger, men vi skulle hatt to (!) soleklare straffer. Noen ting kan man ikke gjøre noe med, sa Ramos til spanske Canal Plus, ifølge Aftonbladet.

Handssituasjon Den andre situasjonen Ramos refererer til er en hands-situasjon i første omgang. Ancelotti innrømmer imidlertid at han mener det var vanskeligere å bedømme om det burde være dømt straffe for hands eller ikke.

- Den situasjonen vil jeg ikke kommentere siden det var vanskelig å bedømme, sier han.

Og mens Real Madrid-folket pratet om dommeren, feiret Barcelona seieren i går kveld.

De rødblå var, forståelig nok, mer opptatt av å snakke om prestasjonen, men midtbaneanker Sergio Busquets klarte ikke holde seg for god til å komme med et lite stikk:

- Hver gang de taper, bruker de dommeren som unnskyldning. Det bør de ikke gjøre, og spesielt ikke denne gangen, sa Busquets etter oppgjøret.

• Etter gårsdagens seier er nå Barca seks poeng foran erkerivalen, mens Atletico Madrid er nummer to, fire poeng bak, men med én kamp mindre spilt. Atletico spiller hjemme mot Betis i kveld.

BEST, IGJEN: Barcelona og Sergio Busquets (t.h.) slo Angel di Marias Real Madrid 2-1 i går. Etterpå snakket de hvitkledde mest om dommeren. Foto: AFP / LLUIS GENE / NTB Scanpix
BEST, IGJEN: Barcelona og Sergio Busquets (t.h.) slo Angel di Marias Real Madrid 2-1 i går. Etterpå snakket de hvitkledde mest om dommeren. Foto: AFP / LLUIS GENE / NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media