Barca-stjerne beklager Ronaldinho-stikk

- Har problemer.

(Dagbladet.no): Barcelona-midtbanespiller Edmilson tråkket i baret da han i et intervju på spansk TV denne uka hevdet at Ronaldinho har personlige problemer.

- Jeg liker Ronnie godt, og han er en viktig spiller for Barcelona og Brasil, for hvilket som helst lag. Likevel tror jeg han er inne i en tøff tid, sa Edmilson.

I går ettermiddag beklaget brasilianeren seg overfor hele Barca-troppen, skriver nyhetsbyrået Reuters.

- Edmilson ba om å få snakke med oss, og han ba om unnskyldning. Han snakket til oss alle og erklærte at han hadde handlet feil, sier midtbanespiller Andres Iniesta.

I samme intervju skal Edmilson også ha sagt at hver eneste familie, også Barcelona, har sine svarte får.

- Han sa til oss at han aldri mente å skade gruppa, og at han prøvde bare å snakke generelt. Men det var ikke rett øyeblikk eller måte å gjøre det på, sier Iniesta.

Iniesta føler at Edmilson-episoden minner om da stjernspiss Samuel Eto\'o i fjor vinter var kritisk mot trener Frank Rijkaard.

- Forrige sesong snakket vi om alt utenom fotball, og du så hva som skjedde. Det handler ikke om at ting er sant eller ikke, slikt bør holdes innenfor garderoben.

FORKLARTE SEG I GARDEROBEN: Andres Iniesta (t.h) forteller at Edmilson beklaget sine kommentarer om laget - og Ronaldinho - i går. Foto: Scanpix/Afp
FORKLARTE SEG I GARDEROBEN: Andres Iniesta (t.h) forteller at Edmilson beklaget sine kommentarer om laget - og Ronaldinho - i går. Foto: Scanpix/Afp Vis mer

Barcelona-talsmann Xavier Cambra sier at Edmilson ikke blir straffet for uttalelsene sine. Klubben ligger på tredjeplass i Primera Liga og møter Recreativo Huelva hjemme søndag.

SVARTE FÅR? Edmilson var kritisk til eget lag på TV.