Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barca-stjerne med kryptisk Real Madrid-melding. Det overrasker ikke rival

Den spanske duoen Sergio Ramos og Gerard Pique kniver igjen. 

MYE TULL: Sergio Ramos og Gerard Pique liker å erte hverandre, særlig i sosiale medier. Foto: AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU / NTB Scanpix
MYE TULL: Sergio Ramos og Gerard Pique liker å erte hverandre, særlig i sosiale medier. Foto: AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU / NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): Sergio Ramos og Gerard Pique har dannet et godt stopperpar for det spanske landslaget opp gjennom årene, men som rivaler på klubbnivå har det ofte gått en kule varmt mellom dem - særlig i sosiale medier.

Duoen har ved flere anledninger kommet med stikk til hverandre, og i går ble det en ny snakkis da Pique la ut en twitter-melding etter et av Real Madrids kontroversielle scoringer i Champions League-oppgjøret mot Bayern München. Kort og godt stod det bare følgende: «....».

Tre punktum var nok til at meldingen har blitt delt og likt tilsammen 240 000 ganger.

Nøyaktig hva Pique mente med meldingen er det kun han som vet, men det er lett å anta at han iallfall ikke syntes Real Madrid var uheldige med dømmingen i kampen for å si det slik.

Cristiano Ronaldo var blant annet offsideplassert ved to av scoringene, og dommerteamet har måttet tåle mye kritikk.

- Ikke overrasket

Etterpå kommenterte Ramos meldingen til Pique slik:

- Det er ikke noe nytt. Jeg er ikke overrasket, sier Ramos ifølge Marca.

Han mener Pique heller bør tenke over PSG-kampen, hvor han mener Barcelona var heldige som tok seg videre til kvartfinalen med 6-5 sammenlagt.

- Han bør spole tilbake og se på PSG-kampen og se om han mener det samme om dommerne der, sier han videre.

Ikke ran

Ramos vil heller ikke være med på at seieren til Real Madrid var «et ran», slik mange i Bayern München leiren har antydet.

- Jeg respekterer alles mening, men jeg skjønner ikke hva de mener med ran. Noen ganger gir dommeren deg noe, andre ganger tar han ting fra deg, sier Ramos.

Monaco - Borussia Dortmund (3-2 første kamp) og Barcelona - Juventus (0-3 første kamp) vises på henholdsvis Viasat Sport og Viasat Fotball 20.45 i kveld.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media