Barca-stjerne skjelte ut parkeringsvakter etter å ha fått bot

Gerard Pique må svare for seg til politiet.

 I TRØBBEL:  Gerard Pique ble rasende da hans bror fikk en parkeringsbot natt til mandag. Barcelona-stjernen skal angivelig ha skjelt ut to parkeringsvakter. Foto: AP Photo/Daniel Tejedor
I TRØBBEL: Gerard Pique ble rasende da hans bror fikk en parkeringsbot natt til mandag. Barcelona-stjernen skal angivelig ha skjelt ut to parkeringsvakter. Foto: AP Photo/Daniel TejedorVis mer

(Dagbladet): Spania og midtstopper Gerard Pique slo Luxembourg på bortebane søndag kveld. Etter oppgjøret returnerte de spanske stjernene til hjemlandet.

Barcelona-spilleren Gerard Pique valgte å tilbringe natten ute på byen med sin bror Marc, skriver den spanske avisen Lavanguardia ifølge Expressen.

Marc skal ha parkert på en bussholdeplass og stått der i 15 minutter. Det fikk de to parkeringsvaktene som var på jobb til å dele ut en bot. Da stilte Barcelona-stopperen opp for sin bror.

- Sjalu - Dere er bare sjalu på meg fordi jeg er kjent. Dere deler bare ut bøter for å få provisjon, siden dere ikke har penger og er avhengig av den, skal Pique ha skreket, mens broren satt inne i bilen.

- Dere er en skam. Jeg blir kvalm av jobben deres og parkeringsvakter er en skam.

Pique skal også ha krøllet sammen boten og kastet den på parkeringsvaktene.

- Dere tror dere er noe siden dere går rundt i den der uniformen og kan herse med folk. Denne boten kommer aldri til å bli noe av. Jeg skal ringe din sjef å sørge for det.

- Din far kommer til å måtte betalen boten, skal Pique ha sagt.

Beklagelse Hendelsen var av en så alvorlig karakter at den ble rapportert inn til politiet. Pique må nå svare for seg for angivelig ha fornærmet og kommet med trusler mot en offentlig tjenestemann.

Onsdag kveld la Barcelona-spilleren ut en beklagelse via sin Twitter-bruker.

- Det som det påstas at jeg har sagt er veldig overdrevet, men uansett beklager jeg, og det vil ikke skje igjen, skriver 27-åringen.