Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barca tok «en Bolton»

Kollapset borte mot Betis.

Barcelona ledet med to mål etter et kvarter, men kollapset i 2. omgang og tapte 2-3 for Betis lørdag.

- Dette var to helt forskjellige Barcelona-lag, og jeg er flau over resultatet. Det er vanskelig å forstå hvordan kampen kunne forvandles slik i annen omgang. I pausen snakket vi om at vi ville fortsette i samme spor, sa Frank Rijkaard etter kampen.

Dermed er Real Madrid igjen i posisjon til å stikke fra i gullkampen i spansk fotball. Luken til Barcelona utvides til sju poeng om hovedstadslaget slår Sevilla søndag.

Frank Rijkaard gliste bredt på benken til Barcelona etter at Bojan Krkic og Samuel Etoo ga Barcelona en tidlig tomålsledelse.

Krkic scoret på returen etter Etoos skudd i tverrligger, mens kameruneren doblet med hodet på pasning fra Andres Iniesta. Gjestene briljerte i første omgang, og Betis-spillerne ble pepet i garderoben til pause.

Da lagene kom på banen igjen, var de som forvandlet. Plutselig var det hjemmelaget som spilte strålende fotball. Brasilianeren Edu førte an med to scoringer da Betis vendte til seier, og tillot seg også å misbruke et straffespark.

Edu reduserte i det 63. minutt. Så feilet han på straffe, men i stedet utlignet Juanito med et flott volleyskudd. To minutter senere ble Edu matchvinner.

For Betis var det viktige poeng i kampen mot nedrykk. Laget er nå seks poeng på riktig side av streken.

GIR REAL SJANSEN: Betis-spillerne jubler etter Juanitos scoring. Foto: AFP/SCANPIX
GIR REAL SJANSEN: Betis-spillerne jubler etter Juanitos scoring. Foto: AFP/SCANPIX Vis mer

Kampen skulle egentlig spilles i Madrid fordi Betis var forvist fra hjemmebanen i to kamper som straff for flaskekasting mot Athletic Bilbao-keeper Armando. Straffen ble imidlertid omgjort etter appell, og Barcelona fikk en ny tung kveld på hjemmebanen til Betis i Sevilla.

Barcelona har fått flere sjanser til å ta seg inn i gullkampen takket være Real Madrids feilskjær den siste tiden. Nå kan laget til Rijkaard ha misbrukt muligheten en gang for mye.

(NTB)

image: Barca tok «en Bolton»
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media